Koululookki

Musta tulee siis koululainen ja vielä syksyisellä kampuksella nahkainen kansio kädessä eteerisesti hengaileva sellainen! Miten älyllistä! Koko kouluun sonnustautuminen tehdään Gilmore Girls- hengessä, tietenkin. Aavistus Jumalat juhlivat öisin- bohemiaa ja ripaus niitä kuolleita runoilijoita. Vaahteranlehtiä ja pehmeitä neuleita, väittelyitä Kierkegaardista ja ummehtuneita luentosaleja joissa kaikilla on päällään poolo tai tweedmekko. Päällekkäin.

Reilun viikon verran saan vielä elää tässä unelmieni okranvärisessä yliopistomaailmassa, kunnes Seminaarinmäen karu todellisuus iskee naamaan. Eli otetaanpa lapsenuskosta kaikki irti! Tässä suosikkini edessä urkenevalle koulutielle. Jotenkin, jotenkin mun on saatava jo olemassa olevasta vaatekaapistani mahdollisimman pienillä lisähankinnoilla edes vähän allaolevien lookkien näköinen lopputulos.

 

Surface to Air A/W12

 

Burberry Prorsum A/W12

 

J.Crew A/W 12

 

Twenty8Twelve A/W12

 

Pringle of Scotland A/W12

 

Chloé A/W12

 

Band of Outsiders A/W12

 

Derek Lam A/W12

 

kuvat style.com

 

Kommentit

ToinenMinski (Ei varmistettu)

Mitä olet lähdössä opiskelemaan?? Onko pohjalla mitään aiempia yliopisto-opintoja? Täällä tiedustelee eräs 27 vuotias joka haaveilee yliopistoon pääsystä mutta tuntee olevansa siihen jo liian vanha :S

mikihara

ToinenMinski: Viime vuoden aikana suoritin avoimessa yliopistossa työn ohella journalistiikan perusopinnot kasaan ja vaikka se ei mahdollistanut avoimen väylän kautta hakua, hain silti yliopistolle yhteisöviestintään ja ruotsin kieleen. Jälkimmäisellä pääsin sisään, yhteisöviestinnässä jäi muutamasta pisteestä uupumaan. :/ Mutta laskeskelin että kyllä mulla vuoden päästä on jo puolet opinnoista tehtyinä ja siitä iso kiitos avoimelle. Voin siis suositella opiskelun kokeilemista ensin vaikka sitä kautta, se oli tosi kivaa ja täysin mahdollista työn ohessa, näinkin vanhana :D

Vaikka kyllä mäkin joka päivä keräilen edelleen itseäni että pääsin todella sisään. En uskaltanut uskoa että vielä kolmekymppisenä avautuisi mullekin akateeminen maailma. Onneksi kokeilin! Jos sä kokeilet nyt, olet mun ikäsenä jo valmistunut. KELAA. :)

Kommentoi