Kuuden kuukauden talvi

Talvi se on vuodenajoista mukavin.

NOOT.

Jos se olisikin tosiaan yhä vuodenaika, niinkuin koulussa opetettiin. Skandinaaviseen laskentamalliin 3kk+3kk+3kk+3kk ju nou. Mutta toi kaava taitaa olla niin old school että puolivuodenaika on nykyään korrektimpi ilmaus tälle epäsuhdalle kohtuuttomuudelle.

Jos asuisin Huippuvuorilla, osaisin odottaa monotonista säämielentilaa. Mutta kun en asu, ja ihan syystä. Kyllä suomalaisella on oikeus vaatia rikkaampaa ajanjaksojen vaihtelua kuin tämä kuuden kuukauden puolimykkä mustavalkofilmi.

Ulkona sataa tänään seitsemättä tuntia lunta.

Nyt riitti.

Kestän vielä viikon, sitten poistun maasta. Tuonne.

Kommentit

piece of tease
Piece of Tease

Ha haa! F JUST mesos mulle siitä kuinka "Me ODOTETAAN jotain alkavaks 5kk!!!! Ymmärräksä S että 5 kuukautta vuodesta menee jonkun ODOTTAMISEEN!!!!Tää arki täällä on niin yliarvostettua!" ...must tuntuu että se haluu muuttaa Madridiin tai Teneriffalle.

Aikuinen ystävä (Ei varmistettu)

Hahaaahaa.... Hyvä S - true words of wisdom F:lta! Ohuesti harmittaa täällä edelleen jatkuva kylmyys, kun luin lentsikassa että Iltsikassa jo lupailtiin kevättä. Ai missä? No heinäkuussa kai sitten. Tosiaan 9 kk talvea ja 3 kk jotain kesäntapaista. Buaah. Asiat on huonosti. Perustetaanko kommuuni Toscanaan? Mä voin laittaa ruokaa.

Aikuinen ystävä (Ei varmistettu)

Ja Minski: IHANAA MATKAA!!!! <3 <3

piece of tease
Piece of Tease

JOO MINSKI!!! IHANAA MATKAA! Nauti joka SEKUNNISTA! Tämä on käsky englannin kuningatterelta! Ja mä oon messissä tossa Toscana hommassa. Mä voin.... voin..... öö.....käydä kaupassa jos teette listan!

mikihara

Tataa! Surely my darling gueen! Fancy a biscuit?

 

<3 En vois keksiä mitään ihanampaa nyt kuin lomalle lähtö. Ja jos vaikka osais aina olla odottamatta jotain, mutta pelkään että se on niin iso osa ihmisluontoa että me aina oikeastaan vaan odotetaan. Jotain.

Kommentoi