Tivolissa

Kaupunkiin tuli tivoli. Se on siistiä koska täällä ei ole omaa tivolia. Myöskin on kivaa sanoa paljon tivoli, koska se on nätti sana.

Siellä oli verkkapukuinen hämymies joka kuvasi tyttöjä järjestelmäkameralla, monta romaniperhettä jotka näyttivät vähän toimettomilta mutta sopivat tunnelmaan oikein hyvin, kamalasti kaapelia johon meinasi kokoajan kompastua ja henkilökuntaa joilla ei ollut mitään tekemistä.

Maailmanpyörässä oli hauskaa, vaikka miestäni harmittikin että se oli matalampi kuin luuli. Otettiin kuvia ja melkein unohdettiin oikeasti katsoa maisemaa. Niin käy ihan liian usein kun innostuu jostain.

Oikeasti siellä istuessa jännitti eniten se, että olin seuraavaksi menossa hirmukieputinlaitteeseen, Mega Flippiin. Onneksi olin pukenut alle neppareilla suljettavan bodyn. Se vempain täyshöykytti sellaiseksi räsynukke-pelätiksi että huh huh. Mutta ainakin oli ulos kompuroidessa omat vaatteet päällä ja korut tallessa.

Kaupunki oli sinä iltana littana kun lätty ja pilvet kermavaahtoa sen päällä.

Kommentit

annemi

Tivolit ovat ihania :) parasta niissä on karuselli ja juuri tuo kuvaamasi maailmanpyörä. Hölskytykset jätän suosiolla muille!

Aikuinen ystävä (Ei varmistettu)

Hyvä että pysyi omat vaatteet päälle eikä vaikka Karppiksen...

mikihara

Joo se olis ollut taianomainen vaihto kun Karppis jäi maanpinnalle laukkuvahdiksi... mutta kaikki on tietty mahdollista. Tivolissa. :)

Miona (Ei varmistettu)

Toi kynsilakka on ihana!

Camilla (Ei varmistettu)

Jee, tivoli!! Eilen lenkillä huomasin, että ne kasaa sitä nyt tänne Keski-Pohjanmaallekin. Pitäiskö käydä uusiksi flippailemassa..? Jos tällä kertaa ilman humalaisia äijiä, jotka yrittää antaa käsisuudelmia. :)

mikihara

Onneks olit jo valjaissa, muuten olis miehille käynyt huonosti :D Mieti siellä ne nyt on itsensä rekoilla ja pakuilla uusille urheilukentille siirtäneinä... On se kyllä kumma asia toi tivoli.

Kommentoi