Siirtymiä, loppuja ja alkuja

On niin hassua, että on elänyt oikeastaan aina sellaista välivaiheen kädestä suuhun opiskelijaelämää ja opiskellut, että saisi mielekkään työpaikan, sen myötä varmuutta ja voisi alkaa elää ”oikeaa elämää”. Tutkinto on juuri suoritettu ja ihmeellisestä johdatuksesta sain hyvän työpaikankin heti. Nyt se ikuisesti haaveilemani oikea elämä alkaa!

Kokin kanssa alettiin olee juuri sillon, kun menin takaisin opiskelemaan korkeakoulututkintoa. Me ollaan koko ajan eletty arkeamme meikäläisen kroonisen rahapulan ja toisinaan sietämättömäksikin kasvaneen opiskelustressin kanssa. Yhteenmuttoa on lykätty, koska mulla ei ole ollut varaa kuin oman pikkuruisen asuntoni vuokraan. Yhteisiä juttuja ei ole voitu hankkia, koska mulla ei ole ollut rahaa. Yhteisiä reissuja ei ole voitu tehdä (paitsi viime syksynä, kun Kokki vei minut syntympäivälahjaksi matkalle!) tai elämää muutenkaan kauheasti suunnitella.

Nyt voidaan suunnittella ja tehdä. Mihin muutetaan? Mitä tehdään? Millaista meidän kahden aikuisen arki tulee olemaan? Suurin haaveeni liittyy yhteen muuttamiseen. Olen asunut vuoden Kokilla, mutta täällä on ollut yksi hylly minulle ja muuten kaikki on Kokin kädenjälkeä ja tavaraa. Nyt kaipaan kipeästi kotia itsekin, turvasatamaa, jossa voi levätä töiden jälkeen. Ja jossa voi alkaa elää sitä oikeaa elämää.

Tämä blogi on ollut yksi parhaista asioista, joita olen tehnyt. Aloitin tämän 2014 tavoitteenani lopettaa lähes vuosikymmenen sinkkuus ja löytää tulevan vuoden aikana elämäni mies. Samalla setvin vanhoja mieskuvioita, hyviä ja hirveitä muistoja. Koin jännitystä, tapasin erilaisia tyyppejä ja koin hirveitä pettymyksiä. Sydän pompotti iloisesti ja oli seuraavassa hetkessä riekaleina. Viimeisillä voimilla Tinder-treffit osoittautuivat napakympiksi, ja rakastan Kokkiani taivaaseen ja takasin! Parasta kaikessa on ollut kaikki kommentoijat, joilta olen saanut niin valtavasti vertaistukea, että tästä matkasta tuli sen ansiosta ikimuistoinen! Sellaista samastumista, myötätuntoa ja ajatustenvaihtoa en ole juuri missään kokenut kun blogini kommenttibokseissa! KIITOS!!! <3

 

-Saima H – (Nimimerkki saimah tulee lempirunoilijani Saima Harmajan nimestä)

Kommentit (8)
 1. Olipa iloinen yllätys tämä postaus! Onnea valmistumisesta ja työpaikasta!

  1. Moi mandy!

   Onpa kiva kuulla sinustakin! Kiitos onnentoivotuksista 🙂 Rykäisin opinnot sen verran vauhdikkaasti loppuun, että jäi koko lily-maailma. Täytyykin käydä kurkkaamassa sinunkin kuulumiset!

   Kaikkea ihanaa kevääseesi ja jatkoon! Kiitos, että kommentoit aina niin aktiivisesti!

    

   1. Ei siellä mitään kuulumisia ole. :,D

 2. Anna Blue Eyes
  18.3.2016, 16:31

  Kiitos mahtavasta blogista, tekstihän se herättää kommentoimaan 🙂 

  1. Kiitos!

   En olisi ikinä uskonut, että blogi lopulta hiipuu itsestään. Olin niin kiireinen ja stressaantunut pää täynnä gradua ja muita opintoaikatauluja, että kirjoittaminen jäi, vaikka blogi oli joka päivä mielessä. Onpa ihana kuulla vielä yhdestä vakkarikommentoijasta <3 Kaikkea ihanaa kevääseesi!

   1. Anna Blue Eyes
    22.3.2016, 18:46

    Aika aikaansa kutakin 🙂 Oli todella kiva lukea vielä kuulumisiasi, etenkin näin hyviä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *