Elämän pienet ilot

Sitä pysähtyy joskus miettimään elämää, ja sen tarkoitusta ja asioita mitkä saavat sut jäämään tänne, se hetki joka kolahtaa sun päähän just sinä hetkenä.. Hengität syvään, tuijotat tyhjyyteen ja hymyilet yksin. Mietit sinä hetkenä mitä pystyisit antamaan enemmän ja todistamaan että elämä on elämisen arvoinen..

Ystävät.. Mitä me oltaisiinkaan ilman heitä? En itse ainakaan seisoisi juuri nyt tässä jos heitä ei olisi elämässä! Jokainen ihminen tarvitsee elämään ystävän, ja jokaisella on sellainen ystävä joka soittaa päivisin vaan koska on tylsää, lähettelee hassuja kuvia koska halusi muistuttaa että on yhtä täällä, niitä ystäviä jotka tekee olosi noloksi kauppakeskuksessa, ihan vaan koska he voivat! Mutta he ovat myös sellaisia ystäviä joita et vaihtaisi mihinkään! 

Itselläni on ystävä 17 vuoden takaa, en vaihtaisi päivääkään hänen kanssaan, hän on tuonut elämääni iloa ja myöskin surua, mutta se mitä suru on tuonut, on ilo sen korvannut. Tämä henkilö on sellainen jonka kanssa jaan jokaisen asian elämässäni, jolle soitan kun tiputin puhelimen ruoka kulhoon ja jota halaan aina kun näen! Olen tämän ihmisen kanssa nauranut vatsan kipeäksi ja itkenyt kun on tullut riitaa, mutta koskaan ei ole asiaa mistä me ei päästäisi yli.. <3 

Perhe.. Minun perheeni tulee nyt ja aina olemaan minulle kaikki kaikessa.. Minun perheeni on omalaatuinen, outo ja välillä vähän höpsähtänyt mutta se on minun perheeni ja rakastan sitä.

Ilman siskoani en todellakaan makaisi tässä sängyssä miettien että olen tässä olotilassa kiitollinen elämästäni, en selviäisiä elämässäni eteenpäin ilman siskoani, ja todellakin meistä huomaa että me olemme siskoja, ei ehkä ulkonäöllisesti mutta luonteelta! En voisi ikinä pyytää parempaa siskoa mitä minulla on juuri nyt! Siskoni on minulle esikuva ja hän näyttää mitä on onni. Olemme siskon kanssa käyneet paljon läpi ja käymme ne yhdessä vieläkin! 

IMG_1702.JPG

Äitini.. haha! Äitini on maailman upein ihminen ja rakastavin mitä maailmassa voi olla! Olen käynyt äitini kanssa niin paljon läpi, mutta se on myös vahvistanut meitä! Olen kokenut äitini kanssa ilon hetket ja surun hetket! Voi jestas.. En voisi ikinä, en siis ikinä pyytää parempaa äitiä mitä minulla juuri nyt on.. Äitini on minun kuningatar, ja haluisin että jokainen täällä kertoo äidilleen joka päivä kuinka paljon rakastaa, se merkitsee heille paljon! 

Näitä asioita kun mietin, tulee olo että tässä maailmassa on niin paljon rakastavia ihmisiä ja on paljon annettavaa, vaikka minun tilanteeni ja henkinen vointini sitä joskus suo niin silti minun alitajunnassani on se pieni muistilappu joka kertoo etten saa luovuttaa!

Ihmiset, eläkää joka päivä niin kuin se olisi teidän viimeinen! 

IMG_1701.JPG

 

Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *