A blueberry kind of day
G O O D M O R N I N G !
Täällä aletaan olemaan jo jännän äärellä! Enään viikko ja 2 päivää laskettuun aikaan. Eli viimeistään vajaan kuukauden päästä meillä on ihana pieni tyttö täällä kotona meidän kanssa.
En malta enään odottaa!
Mustikkapiirakasta ja mustikkasmoothiesta tuli aivan törkeen hyvää! suosittelen ostamaan kotimaisia mustikoita jos innostutte leipomaan näitä juttuja.
Muutama kuva myös parin viikon takaisesta kuvausessiosta Ashleyn kanssa. Loput kuvat laitan tänne myöhemmin.
www.ashleyschulmanphotography.com
Kivaa päivää! Pus o kram
MUSTIKKAPIIRAKKA
Pohja
100g Voita
3/4dl Sokeria
1kpl Muna
2 1/2dl vehnäjauhoja
3/4tl Leivinjauhetta
Täyte
200g Kermaviiliä
1kpl Muna
3/4dl Sokeria
1tl Vaniljasokeria
200g Mustikoita
Valmistus
Sulata voi. Vatkaa joukkoon sokeri ja muna. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää ne taikinaan ja sekoita tasaiseksi.
Voitele halkaisijaltaan 26-28-senttinen piirasvuoka. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Vatkaa ranskankerma, muna ja sokerit keskenään. Sekoita joukkoon mustikat. Levitä täyte taikinan päälle vuokaan.
Paista mustikkapiirakkaaa 200-asteisessa uunissa, hieman keskitasoa alempana 25-30 minuuttia.
Koristeluun käytin valkosuklaata ja minttua.
MUSTIKKASMOOTHIE
1-2dl Mustikoita
1dl Vaniljan makuista soija maitoa
1prk Maitorahkaa
2 Kanamunavalkuaista
2-4 Jääpalaa (ei tarvitse lisätä jäitä jos käytät pakastemustikoita)