A blueberry kind of day

G O O D   M O R N I N G  !

Täällä aletaan olemaan jo jännän äärellä! Enään viikko ja 2 päivää laskettuun aikaan. Eli viimeistään vajaan kuukauden päästä meillä on ihana pieni tyttö täällä kotona meidän kanssa.

En malta enään odottaa!

Mustikkapiirakasta ja mustikkasmoothiesta tuli aivan törkeen hyvää! suosittelen ostamaan kotimaisia mustikoita jos innostutte leipomaan näitä juttuja.

Muutama kuva myös parin viikon takaisesta kuvausessiosta Ashleyn kanssa. Loput kuvat laitan tänne myöhemmin.

www.ashleyschulmanphotography.com

Kivaa päivää! Pus o kram

IMG_5771.JPG

IMG_5769.JPG

IMG_5732.JPG

MUSTIKKAPIIRAKKA

Pohja

100g Voita

3/4dl Sokeria

1kpl Muna

2 1/2dl vehnäjauhoja

3/4tl Leivinjauhetta

Täyte

200g Kermaviiliä

1kpl Muna

3/4dl Sokeria

1tl Vaniljasokeria

200g Mustikoita

Valmistus

Sulata voi. Vatkaa joukkoon sokeri ja muna. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään. Lisää ne taikinaan ja sekoita tasaiseksi.

Voitele halkaisijaltaan 26-28-senttinen piirasvuoka. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille.

Vatkaa ranskankerma, muna ja sokerit keskenään. Sekoita joukkoon mustikat. Levitä täyte taikinan päälle vuokaan.

Paista mustikkapiirakkaaa 200-asteisessa uunissa, hieman keskitasoa alempana 25-30 minuuttia.

Koristeluun käytin valkosuklaata ja minttua.

11884957_1635379400070822_7689212871337722202_o-3.jpg

IMG_5697.JPG

MUSTIKKASMOOTHIE

1-2dl Mustikoita

1dl Vaniljan makuista soija maitoa

1prk Maitorahkaa

2 Kanamunavalkuaista

2-4 Jääpalaa (ei tarvitse lisätä jäitä jos käytät pakastemustikoita)

11930928_1635379480070814_6788830658944916373_o-3.jpg

11947981_1635379356737493_5382378259465660969_o-4.jpg

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *