Baby & Baking

Tänään oli täydellinen päivä!

Otettiin ihanan kanadalaisen Ashleyn kanssa erilaisia kivoja kuvia minusta ja masusta. Teen niistä vielä erillisen postauksen tässä lähiaikoina tänne. Ashley on todella taitava valokuvaaja, joten jos on tarvetta ammattivalokujaavalle suosittelen olemaan häneen yhteydessä.

www.ashleyschulmanphotography.com

Olen myös innostunut leipomaan erilaisia kakkuja, tänään tein Banoffee -kakun browniepohjalla. Suosittelen kokeilemaan, oli ihan tajuttoman hyvää!

Laskettuun aikaan on tänään tasan kolme viikkoa! Tuntuu ihan epätodelliselta että kaikki tämä odotus on kohta ohi ja meille syntyy pieni tyttövauva. Synnytys jännittää, mutta yritän olla ajattelematta asiaa liikaa. Eiköhän kaikki suju omalla painollaan ja meidät naiset on kuitenkin luotu tähän hommaan.

Kivaa viikonloppua! pus

mirkkuli.jpg

IMG_5468.JPG

IMG_5653.JPG

IMG_5487.JPG

IMG_5659.jpg

Banoffee -Kakku

Brownie-pohja

125g Voita

90g Tummaa suklaata

2kpl Munaa

2dl Vehnäjauhoja

1/2tl Leivinjauhetta

1dl Pekaanipähkinöitä

Ripaus suolaa

Toffee

2dl Fariinisokeria

1prk Valio koskenlaskija ruoka maustamaton

Päälle

2kpl Banaania

2-4dl Kuohukermaa

Kaakaojauhetta ja Pekaanipähkinöitä

Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Pingota leivinpaperi Ø 23 cm:n irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.

Sulata voi ja suklaa. Sekoita tasaiseksi. Lisää sokeri, suola ja munat sekä keskenään yhdistetyt vehnäjauho ja leivinjauhe. Sekoita. Lisää lopuksi rouhitut pähkinät. Kaada taikina vuokaan.

Paista uunin keskiosassa 12 – 15 min, kunnes brownie on juuri ja juuri kypsä. Nosta pöydälle jäähtymään.

Keitä fariinisokeria ja Koskenlaskijaa n. 5-10 min, kunnes seos sakenee. Mausta suolalla. Kaada kinuski browniepohjan päälle ja anna jäähtyä hyvin jääkaapissa.

Leikkaa banaanit ohuiksi viipaleiksi ja asettele limittäin kinuskin päälle. Vaahdota kerma. Lusikoi kermavaahto piirakan pinnalle.

Koristele kaakaojauheella ja pähkinöillä.

koti sisustus ruoka-ja-juoma raskaus-ja-synnytys
Kommentointi suljettu väliaikaisesti.