Baby & Baking
Tänään oli täydellinen päivä!
Otettiin ihanan kanadalaisen Ashleyn kanssa erilaisia kivoja kuvia minusta ja masusta. Teen niistä vielä erillisen postauksen tässä lähiaikoina tänne. Ashley on todella taitava valokuvaaja, joten jos on tarvetta ammattivalokujaavalle suosittelen olemaan häneen yhteydessä.
www.ashleyschulmanphotography.com
Olen myös innostunut leipomaan erilaisia kakkuja, tänään tein Banoffee -kakun browniepohjalla. Suosittelen kokeilemaan, oli ihan tajuttoman hyvää!
Laskettuun aikaan on tänään tasan kolme viikkoa! Tuntuu ihan epätodelliselta että kaikki tämä odotus on kohta ohi ja meille syntyy pieni tyttövauva. Synnytys jännittää, mutta yritän olla ajattelematta asiaa liikaa. Eiköhän kaikki suju omalla painollaan ja meidät naiset on kuitenkin luotu tähän hommaan.
Kivaa viikonloppua! pus
Banoffee -Kakku
Brownie-pohja
125g Voita
90g Tummaa suklaata
2kpl Munaa
2dl Vehnäjauhoja
1/2tl Leivinjauhetta
1dl Pekaanipähkinöitä
Ripaus suolaa
Toffee
2dl Fariinisokeria
1prk Valio koskenlaskija ruoka maustamaton
Päälle
2kpl Banaania
2-4dl Kuohukermaa
Kaakaojauhetta ja Pekaanipähkinöitä
Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Pingota leivinpaperi Ø 23 cm:n irtopohjavuoan pohjan ja reunan väliin.
Sulata voi ja suklaa. Sekoita tasaiseksi. Lisää sokeri, suola ja munat sekä keskenään yhdistetyt vehnäjauho ja leivinjauhe. Sekoita. Lisää lopuksi rouhitut pähkinät. Kaada taikina vuokaan.
Paista uunin keskiosassa 12 – 15 min, kunnes brownie on juuri ja juuri kypsä. Nosta pöydälle jäähtymään.
Keitä fariinisokeria ja Koskenlaskijaa n. 5-10 min, kunnes seos sakenee. Mausta suolalla. Kaada kinuski browniepohjan päälle ja anna jäähtyä hyvin jääkaapissa.
Leikkaa banaanit ohuiksi viipaleiksi ja asettele limittäin kinuskin päälle. Vaahdota kerma. Lusikoi kermavaahto piirakan pinnalle.
Koristele kaakaojauheella ja pähkinöillä.