Superfood

Suklaa – Raakakakku

POHJA

2.5 dl Saksanpähkinöitä

2.5 dl Taateleita

Ripaus suolaa

Huuhtele saksanpähkinät (1-24tuntia).

Aja saksanpähkinät ja taatelit tehosekoittimessa tasaiseksi taikinaksi ja levitä irtopohjavuokaan.

TÄYTE

2.5 dl Cashewpähkinäitä

1.0 dl Kaakaovoita

1.0 dl Kookossokeria/Palmusokeria

1.0 dl Vettä

0.5 dl Raakakaakaojauhetta

Huuhtele cashewpähkinät (1-24h).

Aja cashewpähkinät, raakakaakaojauhe, sula kaakaovoi ja palmusokeri tehosekoittimessa yhteen ja levitä täyte pohjan päälle.

Laita kakku vähintään puoleksi tunniksi pakastimeen jähmettymään tai yön yli jääkaappiin.

Koristele kakku oman maun mukaan.

Itse lisäsin kakun päälle tuoretta ananasta, kirsikoita sekä kookoshiutaleita.

IMG_4945.JPG

 

hyvinvointi terveys liikunta ruoka-ja-juoma