Superfood
Suklaa – Raakakakku
POHJA
2.5 dl Saksanpähkinöitä
2.5 dl Taateleita
Ripaus suolaa
Huuhtele saksanpähkinät (1-24tuntia).
Aja saksanpähkinät ja taatelit tehosekoittimessa tasaiseksi taikinaksi ja levitä irtopohjavuokaan.
TÄYTE
2.5 dl Cashewpähkinäitä
1.0 dl Kaakaovoita
1.0 dl Kookossokeria/Palmusokeria
1.0 dl Vettä
0.5 dl Raakakaakaojauhetta
Huuhtele cashewpähkinät (1-24h).
Aja cashewpähkinät, raakakaakaojauhe, sula kaakaovoi ja palmusokeri tehosekoittimessa yhteen ja levitä täyte pohjan päälle.
Laita kakku vähintään puoleksi tunniksi pakastimeen jähmettymään tai yön yli jääkaappiin.
Koristele kakku oman maun mukaan.
Itse lisäsin kakun päälle tuoretta ananasta, kirsikoita sekä kookoshiutaleita.