Elämä hymyilee

Terveiset taas Balilta. Jotenkin kaikki on vaan niin loistavasti, että jo harkitsen itseni unohtamista tänne. Että jos joku tietää työmahdollisuuksia, jotka mahdollistaisi etätyön tai työskentelyn täältä, ehdotuksia otetaan vastaan!

Itseasiassa olen ollut Balilla jo kuukauden. Aika menee vaan älyttömän nopeasti aina täällä. Tulin hetki sitten kotiin immigrationista, kun viisumin pidennysprosessi on kesken. Hieman vaivalloinen toi pidennysprosessi, kun kolmen viikon ajan pitää käydä asioimassa immigrationssa kerran viikossa, mutta näillä mennään. Samat säännöt kuitenkin kaikille.

Mitäkö olen tehnyt tämän kuukauden täällä? Ostin heti ekoina päivinä oman ensimäisen surffilaudan ja olen nyt käynyt enemmän ja vähemmän surffaaamassa. Samanlaista sähellystähän se on kun aina, että ei voisi uskoa, että olen jo surffanut puolitoista vuotta. Mutta eipä tuo haittaa, hauskaa kuitenkin yleensä on aina. Normaalisti käyn surffaa tuossa lähimmällä rannalla, jossa on myös tuhat muuta tyyppiä aina samaan aikaan ja aina saa olla varovainen, että ei tapahdu mitään onnettomuuksia ja loukkaantumisia. Aina yleensä on läheltä piti tilanteita ja muutaman kerran joku on vain vetänyt päältä.

Viime viikonloppuna karistettiin mopoilla Balin itäiselle puolelle. Löydettiinkin kaunis ranta ja hyviä aaltoja. Aluksi olin aivan järkyttynyt, kun näin aallot, koska pienimmissäkin aalloissa oli tube eli tunneli. Mähän olin jo siinä vaiheessa, että en todellakaan tule vesille. Ei varmasti tule olee kivaa. No, odoteltiin rannalla vähän aikaa ja yllättäin aallot pienenivät ja lineup tyhjeni. Siitä se ilo sitten repesikin. Saatiin ihan keskenään kavereiden kanssa surffailla. Jotain aivan uskomatonta herkkua Balilla, koska jengiä aina riittää niin maalla kuin vesillä. Nyt en enää malta odottaa seuraavaa kertaa.

Muuten päivät menee aika lepposasti. Välillä käyn joogailemassa ja pari kertaa viikossa homma lipsahtaa yöelämän puolelle. Suomeen tai Ausseihin ei ole ikävä. Joten taidan jäädä tänne siihen asti ja surffailla auringonlaskuun kunnes kaikki rahat on käytetty.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *