Instagramin 9 tykätyintä kuvaa vuodelta 2018

bestnine2018.jpg

 

Vuosi 2018 oli erilainen kuin aluperin alkuvuodesta kuvittelin. Kun saavuin Suomeen vuosi sitten jouluna, ajattelin, että viihdyn Suomessa vain pari viikkoa. Pari viikkoa vaihtui reiluun pariin kuukauteen, jolloin oli pakko paeta Suomen jäätävää talvea pakoon. Pakko myöntää, että pienet traumat jäi, kun Helsingissäkin oli koko ajan pakkasta -20 astetta. Viihdyin lopulta Suomessa jopa puolet vuodesta ja kaipuu perhettä, ystäviä ja elämän rutiineja kohtaan jäi kun syksyllä jälleen pakkasin laukun.

Nopeasti Suomi unohtui, kun pääsin Balille. Olen jo aikaa sitten todennut, että muuttaisin Balille pysyvästi, jos vain löytäisin sieltä työpaikan, jolla voisin elättää itseäni. Olen jopa vitsillä miettinyt naimakauppoja paikallisen kanssa, että saisin pysyvän viisumin, mutta eipä se suurin huoli ole viisumi vaan raha, joten ei naimakaupatkaan kannata. Joten tällä hetkellä täytyy tyytyä, että pätkä töitä muualla säästäen ja saman tien palmun alle, kunhan rahaa on riittävästi. 

Vuoden tykätyimmistä kuvista neljä on Sri Lankalta ja viisi Balilta, että vaikka 6 kuukautta menikin Suomessa, niin jäi siitä se sitten toinen puoli vuodesta aikaa reissata. Vaikka Sri Lanka kokonaisuutena jätti vähän kylmäksi, on siellä kuitenkin tullut napsittua onnistuneita kuvia. Balilla taas ei tule hirveänä enää edes otettua kuvia, koska alkaa kaikki smoothie bowlit ja auringonlasku bintangit olla arkipäivää. Näköjään mukaan on viimeisenä kuvana sopinut yksi bilekuvakin. Otos on Halloween bileistä ja oli oikein onnistuneet juhlat, jotka Kima surf järjesti. Kuvassa kuppi on täynnä juomaa, vaikka jo tuossa vaiheessa alkaa olla aika hatarat muistikuvat illasta. Ehkä olisi voinut jättää sen viimeisin juoman juomatta.. tai siis viisi viimeistä 😀

Vaikka vuosi 2018 ei ollut odotusten mukainen, ei se todellakaan ollut huono. Ymmärsin itsestäni enemmän, unelmia tuli saavutettua ja uusia tullut tilalle. Toivottavasti 2019 tulee olemaan vähintään yhtä upea kuin edeltäjänsä. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *