Jotain kevyempää katsottavaa

watching netflix.JPG

 

Minulla on ollut Netflix jo vuosia ja kyllä kaikki muutkin sitä tuntuvat katsovan. Netflixistä löytyy pitkä lista synkkiä laatu pätkiä, mutta jotenkin tällä hetkellä olen kaivannut mieltä piristämään kevyitä ja helposti pureskeltavia hyvänmielen ohjelmia. 

Sex Education – Netflixin uutuus. Teini-ikäinen Otis antaa koulussa muille opiskelijoille seksiterapiaa. Opiskelijoiden ongelmat ovat samaistuttavia ja ilmenevät myös muissa ikäryhmissä. Erityisesti tykkään, että sarjassa nostetaan kissa (seksistä ja sen ongelmista puhumisen) pöydälle rakentavalla ja hauskalla tavalla. 

The Ranch – Ashton Kutcherin tähdittämä sarja, joka sijoittuu yhdysvaltojen pienen kylän farmimaailmaan. Ashtonin roolihahmo Colt palaa isänsä kotitilalle sen jälkeen, kun jalkapalloura karahti kiville. Sarja perustuu tilannekomiikkaan ja usein nauran jopa ääneen hahmojen letkautuksista toisilleen. 

The Komisky Method – Michael Douglasin tähdittämä mustalla huumorilla sävytetty sarja, joka seuraa näyttelijävalmentajaa Sandyä ja hänen lähipiiriä. Välillä tämä meinasi luiskahtaa pois ”kevyestä ja helposta katsottavaa” -kategoriasta, koska sarjassa käsitellään kuolemaa ja meinasi alkaa ahdistaa taas tässä kolmenkympin ikäkriisissä vanheminen 😀 

Brooklyn nine-nine – Poliisimaailmaan sijoittuva komedia, jossa aika älyvapaata juttua. Mukavan helppoa katsottavaa. Rikosten sijaan keskitytään enemmänkin ihmisten keskinäisiin suhteisiin.

Grace and Frankie – Grace ja Frankie ovat yllättäin ikävässä tilanteessa, kun heidän aviomiehensä jättävät heidät pitkien avioliittojen jälkeen. Aviomiehet jättivät vaimonsa, jotta he voisivat olla yhdessä. Grace ja Frankie eivät ole koskaan olleet ylimmät ystävät, mutta tapahtuma yhdistää ja he alkavat viettämään enemmän aikaa yhdessä. Grace on hienostunut ja vähän pintaliitäjä, kun taas Frankie hipahtava ja luonnonläheinen. Eri mielisyyksistä ei voi välttyä, mutta silti naiset kasvavat vähitellen yhteen ja heistä tulee hyviä ystäviä. 

Schitt’s Creek – Upporikas perhe menettää kaikki rahat ja he muuttavat pienen Schitt’s Creek kylään, jonka perheen isä on ostanut joskus aikaisemmin vitsillä pojalleen. Jopa valtion mielestä kylällä ei ole rahallista arvoa, joten siitä syystä perhe sai pitää kylän. Perheenjäsenet ovat itsekkäitä, mutta lämpimän sympaattisia, jotka elävät omassa pienessä kuplassaan. 

Glow – Sarjassa seurataan Ruthia, joka on menestystä janoava näyttelijä. Hän päätyy televisio-ohjelmaan, joka on naisten versio miesten ultimate wrestlingistä. Tiedättehän paljon showta ja draama ja näyttäviä heittoja ja temppuja. Kenelläkään ohjelmaan valituilla naispainijoista ei ole aikaisempaa kokemusta, mutta sen ei anneta hidastaa, että pilottijakso saadaan kuvattua ja toivotaan, että saadaan jatkoa. 

How I met your mother – Katsoin tämän muutama vuosi sitten kaikki tuotankokaudet parissa viikossa. Ehkä parhaimmat vitsit on jo unohtanut, niin voisin ottaa sarjan uusinta katseluun. Sarjassa seurataan ystäviä ja heidän keskinäisten suhteiden kehittymistä. Viimeinen tuotantokausi on aika turha ja se oli vain pakko kahlata läpi, jotta selviäisi kuka se lapsien äiti on. Kaikki muut kaudet täyttä kultaa.

Modern family – Supersuosittu sarja perhedynamiikasta. Hahmot erittäin samaistuttavia, uskottavia ja super hauskoja. Omat suosikkini ovat Mitch ja Cam. Mielestäni tämäkin löytyy Netflixin ihmeellisestä maailmasta, vaikka en kylläkään löydä sitä täältä Australian valikoimasta. 

Ellen Degeneres: Relatable – Ellen Show on oma suosikkini ja saa aina hyvälle tuulelle. Ellen palaa vuosien jälkeen juurilleen ja vetää stand-up shown.

Kuten huomaa niin tällä hetkellä Netflix on suurin harrastukseni. Mitkä komediat ovat teidän suosikkeja Netflixissä? Suosituksia otetaan vastaan. Aina tuntuu, että ei ole mitään uutta katsottavaa. 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *