Oravanpyörä löytyy myös Australiasta

 

Kalbarri and rocks.JPG

 

Work, Netflix, sleep, repeat. Tällä hetkellä päivät toistavat toisiaan. Päivät vain lipuvat ohi samalla kaavalla ja en oikein edes tiedä mikä viikonpäivä on. Työtunteja on vaan ollut vähän vähemmän mitä toivoisin säästämisen kannalta, niin katsotaan joudunko vielä aloittamaan toisen työn etsinnän. Eipä täältä ole paljoa päivitettävää, koska mitään erikoista ei tapahdu. 

Viikko sitten muutin jaettuun taloon, jossa asuu neljä kiinalaista. Jääkaappi on täynnä ihme pussukoita ja nyssäköitä ja ei hajuakaan mitä ne sisältävät. Jaan vessani kahden tytön kanssa ja ihmettelen miten vessanrengas on aina ylhäällä, kun menen vessaan. Kämppikseni ovat erittäin ystävällisiä ja huomaavaisia niin kuin yleensäkin aasialaiset ovat. 

Paljon on tullut mietittyä omia suunnitelmia ja nyt kyllä näyttää, että matkustus vie mukanaan ja en tule käymään kesällä Suomessa, vaikka sellainen olikin tarkoitus alunperin. Jopa edellisestä työpaikasta Suomesta kyseltiin olisinko tulossa kesäksi kotiin; kesätyöntekijää kaipailivat. Kesään on vielä aikaa, mutta suunnitelmat näyttävät vievän toisaalle. Tosin matkustaessa suunnitelmat ovat aina vähän niin kuin hiekka tuulessa, muuttaa muotoaan jokaisen tuulahduksen mukana. 

 

IMG_0102.JPG

 

Kalbarri and ocean.JPG

 

Kalbarri.JPG

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *