Tervetuloa vuosi 2019!!

keinu.JPG

 

Uusi vuosi alkaa huomenna ja silloin väistämättä muistelee vuoden aikana saavutettuja asioita, onnistumisia ja pettymyksiä. Kuten moneen kertaan olen jo todennut, pyrin tekemään asioita, jotka tekevät minut onnelliseksi. Matkustaminen ja irtonaisuus on mahdollistanut, että suunnitelmat voivat muuttua parissa päivässä ja olen vapaa menemään sinne mikä sillä hetkellä tuntuu parhaimmalta. Tästä vapaudesta on erittäin vaikea luopua, kun sen kerran on saavuttanut. 

Menneen vuoden aikana matkojen myötä luonollisesti tapaa uusia ihmisiä. Matkustus yhdistää ja tuttavuudet syvenevät nopeaan tahtiin lämpimiksi ystävyyssuhteiksi. Monet ovat rakastuneet Baliin, ja se on monesti yhdistävä tekijä. Ei voi olla kuin onnellinen omasta monikulttuurisesta ja ympäri maailman ylettävästä ystäväpiiristä. 

 

keinu thaimaassa.JPG

 

Vaikka edellinen vuosi on ollut hyvä, on aina hyvä tavoitella parempaa. Ajattelin listata tähän uudelle vuodelle haaveita ja tavoitteita, ja toivottavasti edes osa toteutuu. 

– Urheilla enemmän. Matkustaessa on vaikeaa pitää yllä säännöllistä liikkumista. On kuitenkin fakta, että urheilu pitää mielen ja kehon virkeänä ja sairastelut vähenee. 

– Oman surffilaudan ostaminen.

– Liittyen voimakkaasti tuohon edelliseen, haluaisin keskittyä enemmän surffaukseen ja sen opetteluun.

– Olla enemmän läsnä. Sosiaaliseen maailmaan voi aina kadota ja keskittää siihen huomion, vaikka olisikin sillä hetkellä ystävien kesken. 

– Löytää paikka minne voisi rauhottua pidemmäksi ajaksi. Matkustus on edelleen ihanaa, mutta sanonankin mukaan ”on aina mukava palata kotiin”. Tämä koti on hakusessa ja ei ole vielä edes tietoa missä päin maailmaa se tulee olemaan. 

– Olla valmis heittäytymään tilanteisiin enemmän. Huomaan välillä, että jarruttelen aika usein. Kadehdin ihmisiä, jotka aina innostuvat kaikesta uudesta ja ovat aina valmiina kaikkeen. 

– Opetella soittamaan pianoa uudestaan. Kun olin ehkä 7-8 vuotias sain joululahjaksi kosketinsoittimen. Opiskelin itse lukemaan nuotteja ja soittelin mitä pystyin. Kävin tämän jälkeen ehkä setisemän vuotta pianotunneilla. Nythän en enää muista miten nuotteja luetaan. 

– Uusi tatuointi. Tatuointeja löytyy kaksi, mutta halu hankkia enemmän on suuri. Aikaisemmat tatuoinnit olen hankkinut Balilla ja suurella todennäköisyydellä myös seuraa tulee otettua siellä. Artisti on jo mielessä ja tatuointi ideaki alkaa olla valmis. 

– Tehdä roadtrip. Kaikkein paras keino tutustua uuteen alueeseen tai maahan on ottaa pyörät alle ja lähteä ilman aikataulua tutustumaan tuntemattomaan. 

– Vierailla uudessa maassa. Japani olisi erittäin mielenkiintoinen kohde, mutta valitettavasti kallis. Katsotaan saisinko tämän jossain vaiheessa mahdutettua aikatauluun.

– Lukea enemmän kirjoja. Jotenkin Netflix on viennyt vallan ja luppoaika menee eläviä kuvia katsoen. Tykkään lukemisesta ja todellakin pitää ryhdistäytyä tässä. 

 

Onko sinulla tulevalle vuodelle lupauksia?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *