Takaisin kotiin.


Palasin viime yönä Suomeen kahden kuukauden Espanjassa oleskelun jälkeen. Sielu on vielä matkalla kotiin, sen verran kummallista olla yhtäkkiä täällä Suomessa. Espanjassa asunnot ovat iltaisin kylmiä, nyt tuntuu, että täällä kotona on sisällä KUUMA!

Työharjoittelusta Hius ja Kauneus Norriksessa jäi käteen paljon uutta tietoa ja taitoa ja kasa ihania asiakkaita ja työtovereita. Espanjasta sain mukaani rentoutuneemman asenteen ja ajatuksia ja inspiraatiota. Iho voi paremmin kuin vuosiin tähän aikaan vuodesta. Kiitos kuuluu ilmastolle, ruokavaliolle ja varmasti myös sille, että Espanjasta on älyttömän helppoa ostaa ihonhoitotuotteita omiin tarpeisiin ja vieläpä hyvään hintaan.

Yksi löydöistäni oli 2 € hintainen risiiniöljy, joka vielä tuoksuu aivan taivaallisen hyvältä. Olen halunnut testata tätä jo niin pitkän aikaa nyt kun minulla ei ole ripsienpidennyksiä. Risiiniöljyllä ripset, kulmat, parta ja hiukset kasvavat paremmin ja tuuheampina.

Syksyllä kun luovuin ripsipidennyksistä kävin apteekissa kysymässä risiiniöljyä, joka on tarkoitettu ripsille ja kulmille, se oli sieltä silloin loppu.

Laitoin tätä risiiniöljyä hiuspohjaan, kulmiin ja ripsiin ja sitten huomasin, että tämän nimenomaisen risiiniöljyn kanssa pitää varoa, ettei se mene silmiin. Ei muuta kun pesemään pois. Kannattaa siis varmistaa, että tuote käy ripsille. Ruohonjuuren risiiniöljyt näyttävät olevan puhdasta risiiniöljyä, kun taas tämä minun versioni sisältää mm. oliivi-, manteli- ja auringonkukansiemenöljyjä. Risiini saadaan risinus communis-kasvin papua muistuttavista hedelmistä.

Jään kaipaamaan espanjalaisten naisten tyylikästä pukeutumistyyliä ja vaatekauppoja. Fuengirolan katukuvassa näkyy tällä hetkellä väreinä kirkkaan punainen ja keltainen vähän niinkuin Espanjan lipussa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *