Kosmetologiopinnot loppusuoralla

Kosmetologiksi valmistuminen häämöttää muutaman viikon päässä ja edessä on vielä valtava määrä hommaa. Olen tehnyt tosi pitkää päivää kauneushoitolassa ja koulussa, tehnyt tehtäviä, meikannut, väsännyt ripsiä, hoitanut tulevaan työhön liittyviä yrittäjyysasioita. Aloitan kesäkuun alussa eri kauneushoitolassa. Ja äskettäin meillä oli burleskiryhmän kanssa ensimmäinen esiintyminen uudella ohjelmalla.

Tuo kuva pitää hyvin paikkaansa. Koulun voi mennä läpi monella eri asenteella. Kova työ kyllä palkitsee, sillä onhan opiskelujen aloittamisen jälkeen valtava loikkaus ammattilaiseksi. Parhaita ovat onnistumisen tunteet. Meikin jälkeen asiakas sanoo, että oikeasti tykkää meikistä. Kaikki asiakkaat, jotka varaavat samantien uuden ajan. En koe olevani ripsientekijänä kovin hyvä, mutta on mukava nähdä, että siinäkin kehityn. Eilen mulla kävi miesasiakas, joita käy niin harvoin kasvohoidossa, että se herättää aina mun mielessä hassuja käytännön kysymyksiä. Tää miesaaiakas sanoi, että haluaisi tulla toistekin. Ja äsken mulla kävi Refectocil Sensitive asiakas toista kertaa ja onnistuin paljon paremmin kuin viime kerralla.

Lueskelin äsken mineraaliöljyistä ja seuraava kohta tuli vastaan Ostolakossa-blogissa. Hävettää myöntää, etten tiennyt tuota, mutta ehkä tärkeämpää on, että tiedän nyt.


Kuva: ostolakossa-blogi

Kaikille kosmetologiopiskelijoille sanoisin, että alussa kannattaa vaan rohkeasti käydä tekemään hommia. Alussa ei osaa, eikä tiedä, mutta joka virheestä oppii. Kun kestää alun epävarmuuden, tämä ammatti on todella palkitseva. Tietoa on niin paljon, että ainakaan materiaali ja oma kehittyminen ei lopu koskaan!

kauneus ajattelin-tanaan iho opiskelu
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *