Sukkanauhat ja liivit

Terve taas pitkästä aikaa.
Minulla on ollut vähän aikaa jutunjuurta ystävien kanssa aiheesta sukkanauhat. Mistä ostaa ja minkälaisia, sukkanauhaliivit vai stay-upit, mitä kuuluisi pitää ja minkä kanssa. Minulle opetettiin nyrkkisääntö; Sukkanauhat on ne kivat pienet pitsirenksulat jotka laitetaan reiden ympärille pitämään sukkaa ylhäällä. Sukkanauhaliivit ovat käytännöllisempiä koska ne kiinnitetään lantiolle joten sukat pysyvät jalassa paremmin.

Stay-uppeja ei ehdottomasti saisi laittaa kiinni sukkanauhoilla koska niissä on silikooniset tai muut vastaavanlaiset joustimet jotka pitävät ne ylhäällä. Itse olen kuitenkin julmasti ja armottomasti järkyttänyt ihmismieliä käyttämällä stay-uppeja ja sukkanauhaliivejä. Järkyttävää kertakaikkeaan. Tämä on ollut omalla kohdalla paras vaihtoehto.

Hassua että en erityisemmin nauti sukkanauhaliivien sun muiden pitämisessä, mutta stay-upit koen mukavammaksi, paitsi jos ne valuvat jnejne. Ehjänä ne eivät jokatapauksessa tunnu pysyvän sitten millään.
Sitten kävikin mielessä että eikös sukkanauhat/liivit/stay-upit olleet ihan arkipäivää ennen vanhaan, miksikäs niistä on yhtäkkiä tullut jokin seksikäs juttu? No googlasimpas aihetta ja mitäs sattuikaan vastaan.

Kaikki mitä löytyi oli se, että sukkanauhat ovat niinkin vanha juttu 1875 vuodelta. Mitäs ihmettä? Ensimmäisiä kertoja näitä nähtiin siis tanssiattarien päällä, 0ffenbachin neidoilla.

Nyt oikeastaan kiinostaisi tietää ihmisten mielipiteitä koko touhusta, Sukkanauhoilla vai ilman, ja tuntuuko olo jotenkin poikkeuksellisen seksikkäältä sellaiset yllä?

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *