Gourmeeta pakasteherneistä
Okei tonnikalapurkki löytyy kaapista – mitä mä voin tehdä siitä? Tällä kertaa inspiraationa toimii oman äitini löytämä maailman helpoin lisäke eli hernehummus! Sen avulla tuo vähän twistiä ruokaan kuin ruokaan ja sopii mielestäni erityisesti hyvin erilaisten kalaruokien kanssa. Resepti tähän taideteokseen on seuraava:
(2 annosta)
Salaattiin:
1 Salaattisekoitus pussi
1 Kypsä avokado
1/2 Rasia kirsikkatomaatteja
1 Purkki tonnikalaa öljyssä
Hernehummus:
1 Pussi pakasteherneitä
1 rkl Oivariinia tai voita
Suolaa
Mustapippuria
Puolikkaan sitruunan tai limen mehu
Salaatin päälle:
Oliiviöljyä
Mustapippuria
Auringonkukan siemeniä tai esimerkiksi pähkinöitä
Hernehummus valmistetaan sulattamalla herneet, survomalla ne tasaiseksi tahnaksi sauvasekottimella ja lisäämällä voi & mausteet. Tämän teet alle 10 minuutissa!