Gourmeeta pakasteherneistä

Tuna.JPG

 

Okei tonnikalapurkki löytyy kaapista – mitä mä voin tehdä siitä? Tällä kertaa inspiraationa toimii oman äitini löytämä maailman helpoin lisäke eli hernehummus! Sen avulla tuo vähän twistiä ruokaan kuin ruokaan ja sopii mielestäni erityisesti hyvin erilaisten kalaruokien kanssa. Resepti tähän taideteokseen on seuraava:

(2 annosta)

Salaattiin:

1 Salaattisekoitus pussi

1 Kypsä avokado

1/2 Rasia kirsikkatomaatteja

1 Purkki tonnikalaa öljyssä

Hernehummus:

1 Pussi pakasteherneitä

1 rkl Oivariinia tai voita

Suolaa

Mustapippuria

Puolikkaan sitruunan tai limen mehu

Salaatin päälle:

Oliiviöljyä

Mustapippuria

Auringonkukan siemeniä tai esimerkiksi pähkinöitä

Hernehummus valmistetaan sulattamalla herneet, survomalla ne tasaiseksi tahnaksi sauvasekottimella ja lisäämällä voi & mausteet. Tämän teet alle 10 minuutissa!

Hyvinvointi Ruoka ja juoma Liikunta DIY