Virvon varvon..

Hello armaat olemattomat lukijani!  Ei vaan itsenihän vuoksi minä tätä kirjoitan. Vaikka olisihan se kiva plussa jos tietäisi jonkun myös hyötyvän jollain tavalla tästä. Olipa se lukemisen syy sitten vaikka ihan puhtaasti viihdearvollinen. 

Noniin eli alkulätinät sikseen ja asiaan. Virpominen tuli ja meni. Tällä hetkellä tätä kirjoitettaessa vietetään pääsiäisen pyhiä ja arvaatkaahan vaan kuinka. No kipeinä tietty. Meidän perhe on aina tosi terve ja harvoin on mitään, mutta nytten sitten pläjähti esikoiselle flunssa. Vauvakin on vähän nuhainen. Ei sen vuoksi päästy eilen sunnittelmiemme mukaan eräälle maatilalle pääsiäistapahtumaan ja mummilaan pääsiäisaterialle, joka oli suuri pettymys etenkin esikoiselle. Nyt hän onneksi kuitenkin alkaa olla jo paranemaan päin. Nyt haluan esitellä meidän pääsiäispuuhia vähäsen..  

Tässä on niitä edullisia koristeita Tokmannilta, joista kerroin. Aika nättejä mielestäni. Näiden lisäksi oksiin tuli alla kuvissa näkyviä noita strasseja, jotka minusta antaa oksille kivan värikkään loppusilauksen. Niitä on myös helppo lapsenkin itse laittaa oksiin.

DSC_0036_18.JPG

IMG_20160316_094041.jpg

 

Tässä tyttären omaan huoneeseen vähän keväistä pääsiäistunnelmaa. 

DSC_0030_21.JPG

 

Ja tässä virpomisreissun saaliista iso osa. Paljon ihania ihmisiä tuli lapsille oven avaamaan. Kiitos teille jotka edelleen vaalitte tätä perinnettä. 

DSC_0056_15.JPG

 

Tässä vähän rairuohoa, narsisseja ja rahkaa pääsiäisen ja kevään kunniaksi. Rahkaan laitoin sitruunan makuista rahkaa, kermaa, sokeria ja säilykehedelmäsalaatin.

DSC_0074_12.JPG

 

Ihanat kelit alkavat olla täällä ja mekin pikkuhiljaa pääsemme yhä enemmän liikenteeseen. Tässä olemme matkalla pperhekahvilaan ja tutustumaan kerhoon jossa esikon olisi tarkoitus alkaa käymään.

DSC_0063_15.JPG

 

 

Hauskaa kevätaikaa kaikille!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *