Unelmista on pidettävä kiinni

”Haluan kertoa sinulle jotakin. Tänään uskalsin yrittää, enkä enää pelkää tulevaa.

Ensimmäinen askel on aina vaikein, mutta on muistettava pitää unelmistaan kiinni. ”

Uusi vuosi.

Uusi minä.

Elämä.

Tavoitteet.

Koti.

359 uutta mahdollisuutta.

Onnellisuus on tässä ja nyt. 

Tänä aamuna heräsin poikkeuksellisen aikaisin. Tiedä häntä olenko itsekin päätynyt uudenvuodenlupausdemonin riivaamaksi. Toisaalta, eipä se juuri minua haittaisi, sillä minä nautin hitaista aamuista. Herätä nyt ennen muuta maailmaa. Miettiä elämän suuria mysteereitä. Katsoa ajatuksia herättäviä videoita. Juoda hiljaisuudessa aamukahvinsa.  Tehdä asioita vain itselleen. Omasta halustaan. Tullakseen onnelliseksi tässä ja nyt. 

Vietin tänään hitaan aamun. Poikkeuksellisen rauhallisen ja hiljaisen. Istun nyt koneella kirjoittamassa tätä ja juomassa toista kupillista aamukahvia. Sisälläni kuplii. Ilon tunteet pirskahtelevat saippuakuplien lailla, niiden osuessa katukivetykseen. Levollisuuden tuuli on pyyhkäissyt mieleni läpi, jättäen jälkeensä vain tunteen. Tunnen itseni supersankariksi. Olo on voimakas, mieli valmis kaikkeen mahdolliseen. Ja päivä vasta alussa. 

On loistava päivä pitää unelmistaan kiinni. Ottaa se toinen askel. Pysyä tiellä ja jatkaa sillä, lopussa kiitos seisoo. Ja me onnistumme. Tässä ja nyt. Omasta halustamme. Itseämme varten. Vain huomataksemme, millaisia arjen sankareita olemme koko ajan olleet.  

 

 

 

 

 

 

En tiedä huomasitko, mutta blogini otsikot kertovat omaa tarinaansa. Ja kun ne asettelee peräkkäin, muodostuu niistä teksti. 

 

Uusi vuosi, uusi minä – buumi valloittaa maailmalla. Mutta minä ajattelin pysyä samanlaisena kuin tähänkin asti. Tehdä asioita jotka tekevät minut onnellisekis

 

 

 

suhteet oma-elama mieli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *