Syksyiset kuulumiset

Pakko myöntää, että viime aikoina on ollut väsynyt olo. Pääasiassa tämä johtuu opiskelukiireistä, sillä yliopiston kursseissa on enemmän tehtävää mitä ajattelin. 36 ”noppaa” (opintopistettä) tälle syksylle saattaa olla minulle liikaa. Voi siis olla, että joudun luopumaan muutamasta kurssista syksyn edetessä ja pimetessä, ennen kuin kroppani ja pääni sanoo itsensä irti. Onneksi viime viikonloppu Kuopiossa meni suurelta osin rentoutuessa ja kivoja juttuja tehdessä.

Yliopiston nopea opiskelutahti kummastuttaa minua – tuntuu, ettei aiheisiin ehdi perehtyä kuin pintapuolisesti enkä tiedä, opinko minä nyt oikeasti yhtään mitään. En tykkää kiireellä tekemisestä, en ole ikinä tykännyt, ja nyt on sellainen fiilis että pitää paahtaa sata lasissa, mutta seuraava homma ehtii silti tulla ennen kuin ehdin syventyä edelliseenkään. Onkohan tällainen yliopistoelämä sellaista mitä haluan? Harmittaa myös, etten ole ehtinyt kiireideni vuoksi päivittelemään blogia, sillä tänne kirjoittelu ja muu luova toiminta kiinnostelisi tällä hetkellä todella paljon.

Iloa kiireisen arkeen ovat kuitenkin tuoneet aurinkoiset syyspäivät, kävelylenkit, kynttilöiden polttaminen, opiskelu kahvilassa sekä kuivaheinien ostaminen maljakkoon. Ensimmäinen kukkakauppa jossa kävin ei myynyt kuivaheiniä, mutta he neuvoivat minut viereiselle kadulle toiseen liikkeeseen. Onneksi näin, sillä muuten pieni yksitoistaviikkoinen mäyräkoiran pentu olisi jäänyt näkemättä! Innostuin myös venyttelemään tällä viikolla pitkästä, pitkästä aikaa ja se oli paras päätös ikinä – kipeä niskani kiitti.

Olin pari viikkoa sitten hieman flunssainen, joten päätin tehdä Omaolossa oirearvion ja minut laitettiinkin parin tunnin päästä koronatesteihin. Nauroin mennessä Siilaisen terveysasemaa vastapäätä olevaan drive-in -näytteenottoon, sillä olin ainoa joka odotteli jonossa polkupyörän kanssa. Testi ei ollut ollenkaan niin paha kuin somessa oli peloteltu – suosittelen kaikkia käymään siinä ja menisin siihen ehdottomasti uudestaan jos tarve vaatisi. Testitulos tuli parissa päivässä ja se oli suureksi helpotuksekseni negatiivinen. Uskalsin tämän vuoksi käydä kylässä isotätini luona (hänen suostumuksellaan tietenkin) ja viivyin siellä melkein viisi tuntia syöden lounasta, kahvitellen ja niitä näitä jutellen.

Jouduin kipeän oloni takia juhlimaan fuksiaiset etänä, mutta onnistuin pääsemään viime viikolla fyysisesti paikanpäälle sitsailemaan. Ja olipahan tapahtuma :D! Tykkäsin yhteishengestä joka illan aikana vallitsi, mutta voin sanoa että vessahätä yllätti useammin kuin kerran. Huomasin myös, että tapahtumat jossa vain juodaan ilman mitään varsinaista ideaa eivät välttämättä ole minua varten.

Kuopiossa ollessani tein kierroksen CityPörssissä ja tein pari hienoa kirppislöytöä: musta, täydellisen kokonainen pikkulaukku, vanhanaikainen reppu sekä 100-vuotis juhlapainos Agatha Christien Stylesin tapauksesta. Pitkästä aikaa onnistunut kirpparikierros! Joensuun kirpputoreja en ole vielä ehtinyt katsastamaan, mutta toivottavasti sille jäisi tällä viikolla aikaa.

Lyhyesti sanottuna kiireinen, mutta silti loistava syyskuu takana.

Lue myös:

Uusia tuulia

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *