Kyllä kaikki järjestyy

Kävin tänään jälleen kerran pankissa hoitamassa raha-asioitani. Minulle esiteltiin säästämisen ja sijoittamisen vaihtoehdoksi OP:n Kestävä maailma -niminen rahasto, jonka valinnassa korostui eettisyys sekä arvostus maailmaa ja sen luontoa kohtaan. Olen tässä kuussa saanut valokuvattua pitkän tauon jälkeen ja mielestäni nämä ottamani kuvat Maaningalta sekä Lapinlahdelta sopivat aiheeseen hyvin. Joskus onni on pieniä asioita, kuten esimerkiksi Suomen kesä.

Viime päivien vastoinkäymisten takia arvostus pieniä asioita kohtaan onkin kasvanut suuresti. Olen ollut tänä vuonna yllättävän paljon kipeä ja sainkin tänään ilokseni uuden annoksen antibiootteja. En myöskään päässyt opiskelemaan yliopistoon englantia, josta olen luonnollisesti ollut surullinen viimeiset 42 tuntia. Minulla on mahdollisuus päästä vielä muutamaan kouluun, mutta englannin kieli oli ehdottomasti ykkösvaihtoehtoni. Pyrin kuitenkin syksyllä avoimeen ja toivottavasti saankin sitä kautta itselleni opiskelupaikan.

Tällaisina hetkinä kun vastoinkäymiset iskevät kerralla päälle on helppo vertailla itseään muihin ja ajatella miten huono ihminen sitä onkaan. Elämä ei kuitenkaan olisi mitään ilman vastoinkäymisiä ja jokaisella on joskus huonoja kausia. Tärkeintä on suhtautua itseensä armollisesti ja ymmärtää, ettei kukaan meistä ole täydellinen. Aina voi nousta ja yrittää uudestaan, sillä jos päätään hakkaa tarpeeksi kauan seinään, seinä lopulta murtuu. Näin opimme rakastamaan myös niitä oikeasti hyviä hetkiä elämässä.

hyvinvointi ajattelin-tanaan oma-elama syvallista
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *