”Ole osa luontoa.”

Kaupallinen yhteistyö: Havu Watches

Olen jo melko varmasti maininnut seuraavan faktan itsestäni: olen nimittäin ihminen, joka pitää aikatauluista ja haluaa suunnitella päivän tuntinsa etukäteen valmiiksi. Monen vuoden ajan olen kaivannut asusteisiini rannekelloa, joka omalta osaltaan varmistaisi ajan seuraamisen myös silloin, kun muuta kelloa tai kännykkää ei ole saatavilla, tai en jostain syystä halua älypuhelinta käyttää. Kellon hankinta on kuitenkin tuntunut hankalalta, sillä sen tulisi paitsi olla käytännöllinen ja huolitellun näköinen, myös uniikki, omaan tyyliini sopiva sekä mielellään kotimainen. Sain kuitenkin kuukausi sitten tutustua valmistajaan, joka täyttää kaikki nämä kriteerit ja toteuttaa heidän kanssaan tämän yhteistyön.

Havu Watches on oululainen perheyritys, joka myy rannekelloja käyttäen materiaalinaan suomalaisille tuttua puuta. Kellon sekä luonnon yhdistäminen näkyy tyylikkäissä, kestävissä tuotteissa, jotka sopivat monipuolisesti sekä arkeen että juhlaan. Minun kaltaiselleni yksinkertaisesta tyylistä sekä Suomen luonnosta nauttijalle, puinen kello on juuri täydellinen lisä päivittäiseen pukeutumiseen.

Kuvassa näkyvä kello on naisten malliston kaunis Ruusu -rannekello. Kellon viehätys löytyy sen tyylikkyydestä ja yksinkertaisuudesta, mutta kuitenkin näyttävistä yksityiskohdista. Kellotaulu on valmistettu korkkipuusta ja ranneke on nahkaa, jonka kuviointi ja sävy myötäilee korkkipuista kellotaulua. Lisäksi kellossa on napakka kvartsikoneisto.

Kaikissa yrityksen verkkokaupassa tehdyissä tilauksissa on ilmainen toimitus ja kello saapuu 1-3 arkipäivän kuluessa lähimpään postiin – minulle se saapui nopeasti kahdessa päivässä, ja miten ihanasti pakattuna! Tuotteilla on myös 50 päivän tyytyväisyystakuu, jonka aikana kelloa voi testata ja palauttaa, jos siihen ei jostain syystä ole tyytyväinen.

Havu Watchesin sivustolta (www.havuwatches.com) löydät lisää tietoa yrityksestä ja heidän tarinastaan sekä kelloja naisille ja miehille, mutta myös näyttävän unisex-malliston. Yritystä voi lisäksi seurata Instagramissa @havuwatches.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *