Taiteilijakoti ja mietteitä

Tein tänään päätöksen koskien harrastuksiani. Päätin lopettaa kuorossa laulamisen. Treenit vei paljon aikaa ja minusta tuntui välillä, että en kerennyt juuri muuta tekemäänkään. Aloitin kuorossa ehkä kuukausi tai pari sitten, mutta tarina nyt vaan sattui päättymään lyhyeen. Kerran kerkesin esiintymään. Minulla vapautuu nyt aikaa kaikelle sille mistä olen haaveillut eli, kuten käsitöille, ompelemiselle jne.

 

Toki minulla liukenee myös enemmän aikaa tätä blogia ajatellen. Olen aina tykännyt harrastaa liikuntaa ja minulla on viimein aikaa myös sille. Eiköhän tämä ollut ihan oikea päätös etten pala loppuun ja saan tehdä sitä mitä rakastan: se on elämässä elintärkeää.

 

Olin viime viikolla kyläilemässä tässä taiteilijakodissa mistä kuvat on otettu. Tulin viikonloppuna takaisin kotiin. Reissu teki hyvää. Päätin takaisin kotiin tultaessa, että keskityn minulle rakkaisiin asioihin elämässä. Tähän on tultu.

 

 

Tänään Rovaniemellä on ollut lauha päivä sillä parina viimepäivänä on ollut vähän pakkasta. Olen nauttinut noista pikkupakkasista paljon enemmän kuin tästä vetisestä kelistä. Odotan kunnollista ensilunta saapuvaksi. Marraskuun pimeyskään ei pelota, vaikka joskus sekin on tuntunut hyvin väsyttävältä. Odotan talvea. Tänään kun kävelin kotiin kaupasta näin yliopiston ikkunassa jo ensimmäiset jouluvalot. Minun tekisi mieli lähteä jouluksi johonkin reissuun, vaikka vähän ikävöin isovanhempiani joita yleensä olen jouluisin nähnyt.

Miten tämä aihe taas karkasi jouluun? En haluaisi hirveästi puhua siitä vielä.

 

Miksi olen pirteä kuin peipponen, vaikka kello lyö kohta kymmentä? Ehkä se on tämä läppärin sininen valo, jota tulisi oikeasti välttää paria tuntia ennen nukkumaanmenoa.

Vältätkö sinä puhelimella tai tietokoneella oloa ennen nukkumaanmenoa?

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *