Ei tullut suhdetta…

Viestittelin jonkin verran Tigin kanssa vielä alkuviikosta. Kummalakin kerralla tein viestialoitteen, jonka jälkeen päätin testata laittaako hän, jos en viestitä hänelle hetkeen. Hänestä ei kuulunut edes viikonloppuna ja olin todella masentunut lauantaina. Sunnuntaina päätinkin kysyä asiaa suoraan, haluaako hän enää edes nähdä. Kuulemma edellisen sunnuntain jälkeen hänelle oli valjennut minulle kehittyneen häntä kohtaan jotain tunteita jo ja hän oli epävarma tunteistaan. Sanoi ettei olisi tarpeeksi kipinää välillämme ja parempi ettei nähtäisi. Hän oli alkanut seurustella exän kanssa epävarmoilla tunteilla, eikä haluisi toistaa samaa virhettä. 

Missään vaiheessa en ollut häntä suhteeseen painostamassa ja vastahan oltiin tutustumisvaiheessa. Väitti meidän jopa haluavan eri asioita, vaikka eihän oltu kunnolla ehditty tutustua ja yksi asia ainakin yhdisti, jonka takia hän alkujaan sai super tykkäyksenkin. 

Harmittaa vain koska ei ehditty oikein oppia tuntemaan edes toisia ja alku vaikutti kuitenkin sen verran lupaavalta. Totta kai tämä sattui aika pahasti, vaikkei minulla vielä mitään suuria tunteita ollut häntä kohtaa. Tykkäsin hänestä, tunsin vetovoimaa ja viihdyin älyttömän hyvin hänen kanssaan. Meillä oli omat inside läpätkin. Hänkin viihtyi kanssani ja selkeästi tunsi ainakin vetoa minuun. Se ei vain riittänyt lopulta. Onneksi lähden lomalle ja silloin viimeistään voin unohtaa Tigin ja ehkäpä sitten taas loman jälkeen palaan deittailun ja tinderin pettymyksien maahan.  (Nyt poistin tinderin vähäksi aikaa ja aloitan sitten uusilla kuvilla kun ulkonäkö vähän muuttunu).

Enhän minä voi nähtävästi löytää sellaista joka olisi oikeasti kiinnostunut tutustumaan kunnolla ja haluaisi olla kanssani. Kyllähän minua halutaan kropan ja ulkonäön takia, vaikka taas sain kuulla kuinka hyvä sydäminen sekä ihana ihminen olen. Minulla on vain saamarin huono tuuri miesten kanssa. 

157442946.jpg

 

suhteet oma-elama rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *