Viimeinen postaus (tapailu jatkuu ja kaveruudesta)

Ei ole tullut taaskaan kirjoitettua aikoihin. Ei vain ole yksinkertaisesti aikaa, joten blogini on tullut virallisesti tien päätökseen. Olkaa hyvä, tässä on kuitenkin viimeinen postaukseni ja tästä lähtien keskityn lukemaan vain muiden blogeja.

Olen edelleen tapaillut Hughia edellisestä postauksesta. Hän tulkitsee välillä viestini väärin, jonka jälkeen saattaa sanoa inhottavasti minulle, jolloin loukkaannun ja käydään pieni riita läpi viestitse. Olen suuttunut hänelle vain kerran, kun ollaan vietetty aikaa yhdessä ja tuolloinkin hän sanoi inhottavasti minulle. En vain kestä itseäni kohdistuvaa ilkeilyä. Sama juttu erään pitkäikäisen kaverin kanssa, jonka kanssa ei taaskaan olla väleissä (kutsutaan häntä, vaikka Myyksi). Myy ottaa todella helposti henkilökohtaisesti itseensä jonkun kommenttini tai mielipiteeni ja alkaa ilkeäksi. Ei siinä mitään, jos tulkitsee viestin väärin, mutta täytyykö sitten loukata minua. Myy alkaa aina pitämään minua täysin eri ihmisenä ja toinen mitä vihaan on, kun väitetään tietävän mistä olen suuttunut tai ylipäätään asioita mitkä ei ole totta. Luulohan ei koskaan ole tiedon väärti ja enköhän itse tiedä parhaiten mistä olen suuttunut tai mitä kestän.

Minulla on vahvoja mielipiteitä ja sanon välillä asiat ehkä liian töksähtävästi toisen korvaan, mutta en koskaan tarkoita pahaa. Puhun kyllä suoraan ja sanoisin asian kyllä niin miten toinen ymmärtää sen, jos näin asia mielestäni olisi.  Laitoinkin nyt Hughille etten kaipaa toista Myytä elämääni. Olen hänelle kuitenkin kertonut Myystä ja kuinka en jaksaisi aina olla selvittämässä riitoja, mitä olen tarkoittanut jne.  En jaksa aina käydä lähes samoja asioita läpi Myyn kanssaan, koska tuntuu että hän unohtaa kaiken mitä olen jo kertonut aikaisempien välienselvittelyjen yhteydessä. Myy on vain kerran tehnyt sen selvittely aloituksen, vaikka hän se yleensä loukkaa minua pahemmin ja itse olen vain kertonut mielipiteeni, jonka hän ottaa pahasti. Myyn kanssa tuntuukin, etten saisi olla koskaan mitään mieltä ja minun pitäisi olla vain kiltisti hiljaa. Muutenkin lapsien jälkeen en ole tuntenut kuuluvani kauheasti Myyn elämään, itse kun olen lapseton ja vain tapailen miestä. Joskus pidin Myytä parhaana kaverina, mutta ehkä ollaan kasvettu liian erillemme, enkä usko Myyn koskaan oppivan suodattamaan toisten kommentteja paremmin. Kuka oikeasti suuttuu Cheek :ä  koskevasta kommentista ja nytkin yritin saada ihmiset arvostamaan enemmän niitä Suomen harvoja oikeasti lämpimiä päiviä ja annoin hyviä syitä miksei kannattaisi valittaa ”kuumuudesta”. Myy ei ymmärrä miksi tein niin, eli enkö olisi sitten saanut tehdä niin. Minun ja Myyn riidat ovat 99% Facebookissa ja Hughin sanoi hyvin ei pitäisi ottaa liian vakavasti face kommentteja. Hughin kanssa tulee väärinymmärrykset WhatsAppissa.

Takaisin Hugh:n. Toivon todella, että Hugh alkaisi ymmärtämään nyt paremmin mistä loukkaannun. Sanoin etten kovin kauan jaksa sellaisessa suhteessa, jossa toinen alkaa ilkeäksi, mutten haluisi lopettaa viestimisen väärintulkitsemisen takia kovin helposti. En jaksa miettiä mitä ja miten kirjoitan tarkkaan tai joutuisin käyttämään enemmän aikaa yhden viestin kirjoittamiseen. Varsinkaan kun en ole mikään ajatuksien lukija ja voi tietää etukäteen toisen tulkitsevan jonkun tietyn kohdan eri lailla, mitä itse on miettinyt.

Hughin kanssa ollaan tapailtu noin kuusi kuukautta ja voihan tämä olla vain alkukankeutta. Sellaista kun ei vielä tunne toista läpikotoisin. Taidan kuitenkin olla rakastunut Hughiin, joten haluan antaa hänelle mahdollisuuden ja meidän suhteelle. En osaa sanoa vielä tuleeko se kestämään pidemmän päälle vai ei. Sen osaan sanoa, etten tule katsomaan kauan ilkeilyä, jos se jatkuu sanoistani huolimatta. Olen jo muutenkin niin väsynyt minun ja Myyn riitoihin ja selvittämään niitä, etten yksinkertaisesti jaksa samantapaista mahdolliseen parisuhteeseeni.

Nyt tästä alkaa elämä ilman vuodatuksia blogissa. Enköhän ole käsittelyt aika monipuolisesti sinkkuuteen, tapailuun ja parisuhteeseen liittyviä aiheita, etten näe syytä kirjoitella samantapaisia tekstejä liikaa. Kiitos kun olette jaksaneet vuodatuksiani ja mukavia lukuhetkiä muiden blogien parissa.

suhteet parisuhde sinkkuus ystavat-ja-perhe
Kommentit (2)
  1. Harmi, kun lopetat. On ollut mukava lukea juttujasi 🙂

    1. Edellisestäkin postauksesta oli jo yli 4kk, joten kyllä nyt taitaa olla aika lopettaa kun postausväli on niin harva.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *