Ensimmäiset yövierailut

Oltiin sovittu Tigin* kanssa treffit kiipeilemään. Täytyy mainita, että vitsi uskalsin kiivetä ihan ylös ja pääsin jopa yhden negatiivisen seinän päätyyn ja onnistuin vielä menemään normaali seinän tietyn värisillä ottimilla. Tämän jälkeen mentiin luokseni, katsottiin telkkaria ennen nukkumaan menoa ja syötiin pakastettuja banaanipaloja, jotka muistuttavat jäisinä vähän jäätelöä, joten ne ovat sairaan hyviä. Harrastettiin seksiäkin vielä ennen nukahtamista. Vähän tietenkin väsytti töissä, mutta onneksi Tigi ei kuorsaa ja sain nukuttua ihan hyvin.

Aamulla lähdin töihin Tigin jäädessä vielä nukkumaan. Hän oli herännyt joskus yhdeksän jälkeen ja lähtenyt melkein saman tien kotiin päin, koska minulla ei ollut kahvia.

Lauantai toteutettiin yövierailu toisinpäin ja menin Tigin luokse. Käytiin keilaamassa ja katsottiin leffa, jota varten haettiin kaupasta vähän sipsejä. Tällä kertaa nukuin todella huonosti koska Tigin jääkappi piti meteliä melkein koko ajan, enkä ollut ottanut korvatulppia mukaan ja Tigillä olisi ollut verkkokellarissa rinkassaan, joten ei lähdetty niitä hakemaan sieltä. Sunnuntaina noudettiin yhdet farkut läheiseltä alueelta ja samalla matkalla pysähdytiin ostamaan aamiaista kaupasta. Hengailtiin vielä pitkään Tigin luona kuunnellen musaa, hän hieroi vähän hartioitani ja soitti jopa kitaraa, kunnes lähdin porukoilleni päin valmistamaan ruokaa pikkuveljen kanssa vanhempien ollessa toisessa kaupungissa. Kahden päivän aikana ehdittiin harrastaa neljästi seksiäkin.

* Oli aika keksiä nimi tapailemalleni miehelleni ja kehitin nimen Tigifirst-time-sleep-with-you_0.jpg

* kuvituskuva ( ei vastaa todellisuutta)

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *