Ihastus osa 1

Viimeksi kerroin vähän ihastuneeni ja ihastuin häneen yksi lauantai eräässä yökerhossa kun olin selvin päin taas tanssimassa. Kyllähän minä hänet huomasin tanssilattialla ja huomasin hänen katsovan välillä minua. Loin pari vilkaisua takaisinkin ja jossain vaiheessa hän tuli vähäksi aikaa juttelemaan, mutta meni aika pian käymään olisikohan ollut tiskillä, vessassa tai hänen kavereiden luona. Tuli kuitenkin vielä takaisin ja kysyi jos haluisin mennä istumaan sekä juttelemaan kanssaan.  Hän oli ollut joskus Tinder parini ja oli tunnistanut minut.  

En tiedä oliko miehessä se suloista kun hän meni vähän lukkoon kanssani ja käytti paljon yhtä lausetta. Otin hänet jopa luokseni yöksi, muttei vielä silloin tehty mutua kuin nukuttu.  

Nähtiin uudelleen seuraavalla viikolla, jolloin tein hänelle ruokaa. Juteltiin paljon ja hän jäi yöksi. Meillä oli aika paljon yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja hän vaikuttaa fiksultakin.  

Tällä kertaa päädyttiin sänkyyn ja ei voi muuta sanoa kuin, että herralla oli isoin näkemäni varustus kaikista petikumppaneista (tosin koolla ei ole merkitystä minulle). Meillä olikin vähän vaikeuksia kun ei ollut liukkaria, joten kokeiltiin vaseliinia, kookosöljyä ja oliiviöljyä, joita ei olisi pitänyt kokeilla, mutta eipä sitä silloin yöllä tai heti aamusta tullut googlaitua mikä sopisi liukasteeksi kondomin kanssa. Kyllä harrastettiin seksiä kolmesti yökyläilyn aikana. Eipä sen puoleen, mikään noista ei mielestäni toiminut niin hyvin kuin liukuvoide. Vaseliinia ei kannata käyttää liukasteena olenkaan sekä öljypohjaiset eivät sovellu lateksikondomien kanssa, mitä luin vasta jälkikäteen. Kävin toki pesemässä kunnolla paikat aina seksin jälkeen, eikä tullut onneksi emätintulehdusta vaseliinista. Sain jopa yhdestä kolmesta kerrasta seksin aikana voimakkaan orgasminkin niin, että reisissä värisi aktin jälkeen. 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *