Ihastus osa 2

Piti nähdä uudelleen, mutta herra oli harmillisesti tullut kipeäksi ja ei viikolla oikein ehditty näkemään. Nähtiin kuitenkin viime lauantaina yökerhossa. Oltiin sitä ennen viestitelty ja hän tuli kavereidensa kanssa samaan paikkaan missä olin omien ystävien kanssa.  
Huomatessani hänet, hän tuntui valaiseen baarin, kuulostaa hullulta, tiedän.  
Kävin moikkaamassa häntä samalla kun olin menossa vessan suunnille, muttei sen enempää siinä vielä mitään puhuttu tai sovittu. Hän kuitenkin tuli myöhemmin luokseni juttelemaan ja sanoi jos tulisi yöksi. Sovittiinkin näkevämme joskus kolmen jälkeen, hän palasi ystäviensä luo ja itsekin jatkoin tanssimista oman kaverini kanssa. 

En kuitenkaan ole valmis satsaamaan vielä koko sydäntäni hänen kanssaan. Kysyin haluaako hän enää nähdä tuolloin kun hän oli tullut kipeäksi. Herra oli puhunut alkuviikosta eikä hänestä ollut kuullut, mikä oli ihan ymmärrettävää ja uskon hänen olleen oikeasti kipeä. Hän vastasi voivansa nähdä, muttei pysty lupaamaan vakavaa.

Hän nykyisin ihastuu harvoin tai siinä voi mennä aikaa. Huonona puolena hän on huono viestittelemään.  Sovittiin katsovamme rauhassa ja saatan edelleen treffata muita. En kuitenkaan mene sänkyyn vasta kun näyttää siltä, että joku muu haluaa vakavaa kanssani ja hän tietää tämän. Käy treffeillä ja ties vaikka löytäisin sen unelmienmiehen, sanoi hän.  

Nyt taas tulee varmaan parin viikon tauko näkemiseen, koska olen parhaillaan viikon mittaiselle lomareissulle. Saa siis nähdä mitä tästä siis tulee vai tuleeko mitään, koska tällä hetkellä hän ei oikein pysty näkemään viikolla ja minäkin aloitan kohta työt.    

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *