Kaikki ei ole aina sitä miltä näyttää…

Oltiin taas tyttöporukalla laivalla. Jo ensimmäisenä iltana eräs komea nuorempi mies iski silmänsä minuun ja kovasti olisi halunnut päästä panemaan erityisesti peppuun. Tanssittiin välillä yhdessä, mutta siihen se jäi. Kävin kysymässä häntä myöhemmin jatkamaan iltaa meidän kaikkien kanssa hissien läheiselle sohvalle ja sain aika tylyn vastauksen. En sitten tiedä oliko iskenyt jonkun muun vai mikä oli syynä. Eipä sillä ollut minulle väliä, kun mies vaikutti playerilta.

Hänen muutama kaveri tuli kyllä meidän kanssa jatkamaa iltaa totuus vai tehtävä leikin nimessä, jota leikittiin tällä kertaa ilman pulloa ringissä vuorotellen aina kysyjän vaihtuessa. Toinen heistä tuli viereeni ihan vain nukkumaan, vaikka yritti muutaman kerran laittaa kättäni hänen housuihin, jotta tietäisin, kuinka hyvältä hänestä tuntuu olla vain siinä vieressä.

Se miksi hän edes päätyi viereeni ja suostuin hänet ottamaan lopulta, oli hänen oma halunsa todistaa, ettei kaikki miehet halua tai yritä seksiä kanssani. No ei kauheasti tämä yökyläily vakuuttanut minua.

Toisena iltana näin kivan näköisen miehen yksin yökerhon rappusilla ja menin juttelemaan hänelle. Keskusteltiin hänen kanssa pitkään ja jossain vaiheessa mentiin hänen hytissä käymään hakemassa juotavaa. Kerroin hänelle jopa viime illastani. Päädyttiin lopulta harrastamaan seksiäkin (minua halutti ja ajattelin antaa palaa).

Kävi vähän nolosti ja hänen huonetoverinsa yritti hyttiin turvalukon ollessa paikalla ja minä alasti vessassa aktin jälkeen. Lähdin nauraen ja nolona hytistä pois ja jäin odottamaan miestä käytävän päähän. Onneksi hänen huonetoverinsa oli todella kännissä eikä välttämättä tajunnut tilannetta.

Vietettiin loppuilta miehen kanssa aika tiiviisti yhdessä ja hän oli sanonut minulle haluavansa nähdä minut risteilyn jälkeenkin. En tietenkään usko mitään, kunnes toisin todistetaan ja sanoin jos hänellä on vain fyysistä kemiaa minua kohtaan, mikä on hyvin yleistä kohdallani. Hän tuli jopa viereeni nukkumaan ja harrastettiin toisen kerran peiton alla seksiä. Meinattiin kolmannenkin kerran aamulla, kun luultiin, että kaikki olisi hävinnyt hytistä, mutta yksi kaveri oli jäänyt vain vessaan.

Yksi kaverikin tenttasi aamulla, meinaako mies vielä nähdä minua ja tulla luokseni johon vastasi meinaavan, eikä välimatka ole pitkä.  

No miehestä ei kuulunut mitään, vaikka lupasi soittaa ja ajattelin jo ehkä antaneeni humalassa väärin numeroni (minulla ei ollut hänen). Muistan vielä hänen lähtiessä omaan hyttiinsä sanoin hänellä olevan numeroni ja minulla ei ole hänen niin hän vastasi soittavansa uudelleen, jotta saan hänen numeronsa. Sain kuitenkin erittäin helposti hänen yhteystietonsa selville ja otin ensin yhteyttä facebookin kautta, jonka jälkeen otin yhteyttä whatsapilla. Mies ei edes viitsinyt katsoa tai vastata viesteihini mitään. En tiedä oliko hän nähnyt ne vai ei, koska viestit mm. pystyy lukemaan offline tilassa ilman merkintää nähdyistä viesteistä ja minulla välillä läsähtää ruudulle ainakin osa viestistä, mutta tämänkin pystyy kai poistamaan.

Oikeasti mies kehtasi valehdella myös kavereideni kuulen haluavansa nähdä minut, eikä uskaltanut sen jälkeen myöntää muuttaneensa mieltä. Ei siinä mitään, saa mieltään muuttaa, mutta sen verran miestä voisi olla ja myöntää tulleensa toisiin ajatuksiin ja pahoitellakseen valehtelua. Ei minua haittaa, jos minulle valehdellaan, koska en enää usko miesten puheita, mutta tosiaan vakuutteli halukkuuttaan nähdä minut myös ystävieni läsnäollessa.

Mies näytti kiltiltä, mutta nähtävästi ulkonäkökin voi pettää ja sieltä voi paljastua täydellinen kusipää.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *