Kaksi naista ja mies

Olin lauantaina erään sinkkuystäväni kanssa viihteellä ja tuli itsekin juotua. Pari miestä seisoi tiskin toisella puolella ja vilkuili meitä, joten vilkutin heille. Törmättiin heihin yhdessä vaiheessa ja alettiin jutella heille. Kummatkin meistä lopulta tykästyi samaan mieheen, mutta minä hänen kanssaan eka pussailin. Sitten jossain vaiheessa kaveri nyhjäili häneen ja suuteli häntä. Lähdettiin miesten kanssa jatkoillekin. Tehtiin sitä ennen heti selväksi, ettei kumpikaan meistä ole seksiin suostumassa. Ei ehkä maailman paras idea lähteä ja mietin jo asiaa silloin kannattaako mennä vai ei ja sovittiin katsovamme miten ilta menee. Olihan se vähän erikoista, että kaksi naista tykkäsi samasta miehestä eikä mies oikein tehnyt selväksi kummasta tykkää enemmän.

women-fighting-over-man1.jpg

No jatkoilla oli vähän käsipeliä ja pussailua. Tosin itse en vain lopulta pystynyt siihen. En kestänyt katsoa kaverin suutelua miehen kanssa. Lisäksi hän tumputti miestä samalla ja samaan aikaa mies yritti sormettaa minua (hän ei osannut hommaa sitten ollenkaan).  Yritti suostutella sänkyyn ja jopa kaksi ykköstä, muttei kumpikaan suostunut, ei edes suu hommiin. Olisihan se ollut vähän kiusallista. Siinä oli kuitenkin kolme ihmistä samassa sängyssä makoilemassa (toinen mies oli sammunut sohvalle).

Kävi ilmi miehen halunneen vaan panoseuraa. Hän oli kuulemma juuri kolme kuukautta sitten eronnut suhteesta, jonka kanssa oli ollut 18-vuotiaasta asti (miten aina tapaankin näitä juuri suhteensa päättäneitä). Jos hän olisi tuon voinut jo baarissa sanoa silloin kun kerrottiin ettei kumpikaan ole sänkyyn suostumassa, en olisi edes lähtenyt koko jatkoille.

Lopulta en kestänyt. Olen vain liian mustasukkainen ja erikoisherkkä etten halunnut jäädä kolmanneksi pyöräksi sinne. Näytti kaveri omineen hänet itselleen koska lähinnä suuteli kaverini kanssa, enkä jaksanut jäädä kilpailla huomiosta, eihän mies lopulta olisi edes halunnut kuin seksiä, joten tuskin olisi halunnut tavata minua treffien merkeissä. Kyllähän mies vähän aikaa oli estelemässä, mutta ei kauan. Niinpä lähdin ovesta ulos ja huusin perään hänen olevan huono sormettaa. Jätin kyllä numeroni erääseen kirjekuoreen, jonka kirjoitin siihen ennen koko sänkyepisodia. Tosin en usko tuon heiton ja hänen eri elämänvaiheen takia ottavan minuun yhteyttä.

En kyllä osaa olla kaverille vihainen. Hän kyllä tavallaan varasti miehen minulta. Enemmän olen vihainen miehelle, ettei hän kertonut etsivän vain seksiseuraa ja siitä että hän leikitteli kahden naisen kanssa tuolla lailla, eikä päättänyt kumman haluaisi. Molemmathan olisivat sänkyyn kelvanneet. Onneksi kumpikaan ei suostunut ja minä järkevänä lähdin tilanteesta pois, vaikka olinkin sairaan väsynyt ja olin kotona vasta seitsemän aikaa aamusta, jolloin pääsin vihdoin nukkumaan edes vähäksi aikaa. Kaverikin oli jäänyt sinne joksin aikaa, tosin hänkin oli kahdeksan aikaa omassa himassa.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *