Kohtaaminen

Olin matkalla kotiin ja seuraavassa penkkirivissä kasvot minuun päin istui komea nuori mies. Matkan aikana vaihdettiin katseita. Hän hymyili minulle ja minä hymyilin takaisin. Hän matkusti kotiinsa päin serkkunsa kanssa ja heidän olisi itseasiassa pitänyt jäädä pysäkkiä ennen minua, mutta he tulivatkin samalle pysäkille kanssani.  Portaissa he tavoittivat minut ja alkoivat jutella kanssani englanniksi ja saattoivat kotialueeni lähistölle, jossa lopuksi annoin numeroni tuolle komistukselle. Miehet olivat kotoisin Irakista.

Täytyy sanoa, etten ole törmännyt kyllä koskaan noin komeaan Irakilaiseen. Yleensä Lähi-Idästä tulevat miehet ovat mielestäni todella ällöttäviä ja niillä usein rasvaisen näköinen sliipattu tukka. Lisäksi ne yleensä ovat aika ahdistelevia omien kokemuksieni mukaan. Tämä yksilö ei ollut olenkaan stereotyyppinen, vaan suorastaan karkkia silmille.  Mies laittoi vielä saman päivän aikana whatsapissa viestiä ja sovittiin seuraavalle illalle treffit.

Nähtiin kappakeskuksessa ja taidettiin lähinnä kävellä ympäriinsä jutellen. Lopuksi suudeltiin ja kovasti mies yritti ehdotella, jos mentäisiin luokseni harrastamaan seksiä. En kuitenkaan suostunut ehdotukseen ja heitin miehen hänen kotinsa lähelle. Sovittiin silti menevämme lauantaina tanssimaan ja parin yökerhon ovelta käännytyksen jälkeen päästin vihdoin yhteen pienen jonotuksen jälkeen. Toisessa kuulemma olisivat päästäneet sisään viisumin ollessa mukana ja ensimmäisestä ei saatu mitään selitystä asialle, vaikka mies oli 26-vuotias. Oli kuitenkin mukava ilta. Tuli tanssittua ja oli kivaa, kun hän piti minua lähelläni istuessamme yhdessä ja välillä otti kädestä kiinni.

Lähdettiin yhtä matkaa yöbusseille ja siinä vielä vähän suudeltiin. Taas mies yritti ehdotella luokseni menoa, enkä taaskaan suostunut. Tiesin ettei hän halua mitään vakavaa, olihan hän se jo kertonut treffeille. Hän halusi vain näkevän minun tanssivan ja minusta on aina kiva lähteä tanssimaan, joten suostuin lähtemään hänen sekä serkkunsa kanssa klubille. Hän yritti vielä jos saisi edes seksisuhteen kanssani, lupasin ilmoittaa jos tarvitsen uutta (minulla kun ehkä on vanha käytettävissäni).

P.s. Nyt on tulossa taas postauksia…stay in tune 😉

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *