Kusipäisyys ei tule enää yllätyksenä

Näin uudelleen eräänä perjantaina edellisen postauksen miehen. Menin käymään hänen luonaan juteltiin, pelattiin vähän jotain autopeliä ja alettiin katsomaan leffaa, jonka katsominen kyllä jäi kokonaan.  

Koko leffa siis taisi mennä sängyssä, sitä kaappia vasten ja lopulta suihkussa. Oli kyllä aika kiihkeää ja juuri sopivan rajua.  

Seksin jälkeen mies oli jotenkin vaisu ja lähdin jonkin ajan kuluttua kotiin. Hän kyllä pyysi ilmoittamaan kun olen perillä ja kysyin vielä viestillä ettei hänelle tullut morkkis ja toivoin, että nähtäisiin vielä. Ei tullut ja eiköhän nähdä, mies vastasi.

Lauantaina olin vain ilmoittanut et jos hän sattuu olemaan viettämässä iltaa niin voi ottaa yhteyttä minuun ja heitän hänet halutessa taas kotiin, johon hän vastasikin. Sen jälkeen viestitin vasta tiistaina ettei ainakaan sinä päivänä ollut x-paikassa. Kuulemma oli ollut vain eri tehtävissä ja siksi en varmaan nähnyt häntä. Illalla vielä extempore kysyin jos hän haluaisi nähdä seuraavana päivänä kun luultavammin hänellä vapaata. Sen jälkeen hän ei ole vastannut minulle mitään. Ei vaikka laitoin hänelle viestiä jossa sanoin hänen voivansa vastata suoraan ellei kerkeä nähdä tai ei halua nähdä ollenkaan. Kerroin myös ettei minulla ole vielä mitään tunteita häntä kohtaan tai ihastusta jos hän sen takia vältteli vastausta ja voivani häneen aluksi tutustua fwb merkeissä. Sanoin pallon olevan nyt hänellä ja laittavansaa viestiä näin halutessaan tai ei, muttei ole vielä mitään kuulunut. 

Minusta vain erikoista ensin sanoa: ”Eiköhän nähdä” ja yhtäkkiä alkaa ghoustaamaan. Varsinkin kun jo ensimmäisellä tapaamisella oltiin autossa puhuttu suoraan sanomisesta ja nyt vielä kerroin suoraan omat ajatukseni ja fiilikseni.  

Voiko tämä johtua liiallisesta innokkuudestani kysyä uutta näkemistä? Vai johtuuko siitä että hymyilin paljon kun viimeksi nähtiin? (Pelkkä suuteleminenkin jo vapauttaa endorfiineja, jotka aiheuttavat hymyilyä, eli ei se tarkoita minulla olevan jo jotain tunteita.) Joka tapauksessa outoa ettei edes seksisuhde kelpaa. Tässä miettinytkin ettenkö ollut hänen mielestään hyvä, mikä ristiriidassa kehujen kanssa vai enkö ole tarpeeksi hyvännäköinen hänestä. (Onhan minulla ollut aikaisemminkin seksisuhde kahden ainakin yhtä hyvännäköisen kanssa, mutta no makuja on monia). 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *