Kuu taivaalta

Pahoitteluni, että on taas jäänyt kirjoittamatta. Tulin tuossa jonkin aikaa sitten parin viikon reissulta ja nyt ainakin jotain kirjoitettavaa. 

Matkustin yksin toista kertaa elämässäni ja on se vain niin erilaista kuin puolison, perheen tai kaverin kanssa. Saa itse päättää minne menee, mihin aikaan, milloin ja mitä tekee. Olet itse oma herrasi eikä sinun tarvitse tehdä myönnytyksiä mihinkään suuntaan ja kuinka erilailla sitä juttelee paikallisten tai muiden matkaajien kanssa. 

Tällä matkalla minuun taisi ihastua vähän kaksi miestä. Toinen ei ollut olenkaan tyyliseni. Pitkä kihara tukka ja jotnki setämiehen näköinen. Hän kuitenkin tarjosi minulle ilmaisen matkan eräälle järvelle, ja lopulta hän halusi muutenkin näyttää paikkoja alueelta. Käytiin hänen kotonaankin juomassa teet. (Ei minulla mitään hätää ollut. Hänen äitinsäkin oli kotona ja siskon lapsi. Siellä kun on aika yleistä asua perheen kanssa vielä aikuisenakin).  

Olin jo eräässä yrttitarhassa saanut näytehieronnan jollain kipua lievittävällä aineella ja jo siellä minusta oli outoa kun työntekijä (mies) hieroi myös rinnoista ja se sai oloni epämukavaksi. En tiedä kuuluuko se asiaan vai ei. Kuitenkin tämä toinen mies kanssa hieroi vähän ja tällä kertaa blokkasin rintani, vaikka yritti kovasti hieroa sieltäkin kohtaa. Taas olin todella vaivaantunut ja jännitin enemmän lihaksiani kun olisin pystynyt olemaan rennosti. Hän yritti sanoa sen kuuluvan asiaan, mutta minä taas sanoin ettei omassa maassani ole tapana hieroa rintoja, enkä tykkää siitä sekä niiden olevan privaatti alue. Voitte varmaan arvata, että blokkasin tyypin whatsapissa (olin siis ehtinyt sen numeron antamaan). 

Toiseen mieheen tutustuin bussimatkalla ja hän möi minulle erään safarikiertoajelun.  Hänkin tarjosi samaa kierrosta kuin tuo yllä oleva mies, tosin luulin hänen veloittavan siitä ja myöhemmin selvisi sen olleen ilmainen hänen asiakkailleen.  

Safaripäivänä satoi ja olin maksanut kokopäivän ajelusta. Menin tavallisen puolipäiväkierroksen muiden mukana ja tulin heidän kanssaan takaisin (puistossa ei saanut kiertää tiettynä aikana). Minut tuotiin vain takaisin toimistolle jossa sain valita lähdenkö illaksi uudelleen ajelulle vai haluanko saada osan rahoistani takaisin. Sateen takia ei olisi niin hyvät mahdollisuudet nähdä eläimiä ja siksi päädyin ottamaan rahat takaisin. Sain kaupan päälle vielä lounaan. Mieheltä kuitenkin jäi antamatta minulle vähän rahaa, joten sovittiin näkevämme uudelleen parin tunnin päästä ja hän veisi minut myös rantaa katsomaan.

Ihan sovitusti näimme miehen kanssa  ja pääsin jonkinlaisen moottoripyörän kyytiin. Sain loput rahat ja käytiin parissa paikkaa rannalla. Hän sanoi tykkäävän minusta. Olihan hän ihan hyvännäköinen, pieni kumpu tosin vatsassa ja hän poltti. Yritti suudellakin, mutta siinä vain oli jotain etten yhtään halunnut. Hän yritti suostutella minut jäämään paikkaan vielä yhdeksi yöksi. Tarjosi ilmaista hotellia tai yöpymistä safarilla, uutta safariajelua ja reissua yhteen uskonnolliseen paikkaan. Vitsi olisin saanut, vaikka kuun taivaalta varmaan, näin halutetussani. Lähdin kuitenkin alkuperäisten suunnitelmieni mukaan seuraavan kohteeseen, enkä koskaan laittanut hänelle viestiä (olin saanut hänen käyntikorttinsa). Harvoin mikään on ilmaista ja hän olisi varmasti olettanut jotain vastineeksi, enkä olisi halunnut suudella edes häntä jostain syystä.

P.s. myös yksi tuk tuk kuski, joka nyhtäisi minulta 4km matkasta ihan liikaa sano vähän väliä kuinka hän tykkää minusta. Juurihan olin tyyliin hypännyt hänen kyytiinsä.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *