Kuumat oltavat

Vietettiin yksi viikonloppu kavereiden kesken tavallaan pikkujouluja. Yökerhossa oli todella täyttä ja vaikka olin selvin päin menin yhdessä vaiheessa penkille tanssimaan. Siinä tanssiessani huomasin erään miehen, joka katsoi minua. Hän näytti erittäin hyvältä ja loinkin välillä häneen silmäyksiä. Jossain vaiheessa hän oli kadonnut näköpiiristäni ja lopulta oltiin kahdestaan erään kaverini kanssa klubilla.  

Musa vaihtui vähän liian teknompaan, joten mentiin katsomaan toista puolta. Siinä oven suussa törmäsin tähän samaiseen mieheen ja hän moikkasi minua. Jäin siihen juttelemaan hänen kanssaan ja selvisi, että hän oli ollut minun Tinder parini. Hänellä se vain oli se mennyt sekaisin eikä ollut saanut vastattua minulle, joten olin poistanut hänet jossain vaiheessa pareistani. Hän jäikin hengailemaan minun ja ystäväni kanssa. Käytiin vielä yläkerrassa jos siellä olisi musiikki parantunut, mutta koska ei näyttänyt siltä päätimme lähteä kotiin ja tarjosin tälle miehellekin kyytiä kotiin, koska hän asui samoilla suunnilla mihin heitin kaverinikin.  

Vein ensin kaverini kotiin ja  miehen kodin lähellä jäimme vielä aika pitkäksi aikaa juttelemaan autoon. Lopulta hän kysyi jos haluisin tulla käymään sisällä ja suostuin. Jatkettiin juttelua ja päädyttiin suutelemaankin, mikä menikin aika intensiiviseksi. 

Yhdessä vaiheessa olin jo vähän tekemässä lähtöä kun mies painaa minut kaappia vasten ja suutelee välillä minua, välillä rintoja vähän myös imeskellen niitä sekä kuiskaa kuinka haluaisi repiä sukkahousuni, kääntää minut ympäri, ja tulla sisääni.  

9e4770878b29d0dbe7ddec5bf3fa380f.jpg

Menin ihan sekaisin kaikesta tuosta ja kyllä oli vaikeaa kieltäytyä sillä kertaa ja lähteä aikaisin aamulla kotiin. Kyllä kello oli lopulta kuusi kun pääsin kotiin kiihkeän aamuyön tuntien jälkeen. Ihan kuin hän olisi tiennyt tasan tarkkaan miten saada minut kiihottumaan ja oli vähän se dominoivampi puoli esileikin aikana.  Hän sai sukat pyörimään jaloissani. Meidän välillä oli aivan älytöntä seksuaalista kemiaa ja kerroinkin nämä hänelle.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *