Miehen keskittymiskyky

Kävin pari viikkoa sitten treffeillä. Mies oli komeampi luonnossa ja hän oli saman ikäinen kanssani. Kuitenkin minusta tuntui, ettei hän ollut täysin läsnä treffeillä. Hän katsoi puhelimestaan asuntoilmoituksia ja yhdessä vaiheessa hän innostui katsomaan opiskelupaikkoja, vaikka on työelämässä. Välilä minulla oli ihan mukavaa, mutta jäi vähän laimeaksi tapaaminen. Laitoinkin perään tästä hänelle viestiä ja alettiin puhua toisesta tapaamisestakin. Hän vain sanoi aika nopeasti haluavansa seuraavalla kerralla jo seksiä, koska se määrittelee, onko minusta jatkoon vai ei. En suostunut tähän ja peräännyin vähän. Sanoin suoraan minulla olevan toinenkin kortti katsottavana, joka ei ole vaatimassa seksiä seuraavalla tapaamisella (tästä seuraavassa postauksessa).  

Ääni muuttui kellossa ja hän sanoi, ettei meidän tarvitsisi harrastaa seksiä. Ehdotti minun nuolemistakin. Tapaaminen silti vain jäi ja jäi. Hän sai minut useasti tuntemaan epämukavaksi ja perääntymään. Minusta hän ei lukenut viestejänikään kunnolla. Sanoin monta kertaa, ettei luokseni oikein mahdu kahta ihmistä treenaamaan samaan aikaa, enkä haluaisi nähdä jo seuraavalla kerralla luonani. Hän oli saanut sen verran minut varovaiseksi, että pelkäsin liikaa hänen yrittävän jotain, jos oltaisiin kotonani.

Lopulta meidän piti nähdä yksi päivä ja sanoin lähteväni töiden jälkeen treenaamaan, kunhan syön ensin jotain kotona. Kysyin josko hän haluaa tulla mukaan. Hänellä ei kuitenkaan ollut sopivia vaatteita siihen, johon sanoin meneväni joka tapauksessa ja haluaako hän tulla silti mukaan. Hän vastasi joo ja olevansa täällä noin 20min päästä. Sitten hän alkoi puhumaan, jos treenattaisiin minun luonani. Mainitsi, että tehdään omat treenit, mikä taas oli vihjailevaa, vaikkei kuulemma, sillä seksiä tarkoittanut. Yritti minua saada skippamaankin treenit.  Sain taas sanoa ne samat asiat ja hän suuttui minulle koska oli jo saapunut pysäkilleni. Pyysi minua laittamaan viestiä, kun olen kotona eikä minulla ole treenejä.  

En vain tiedä ei huvita kauheasti nähdä häntä enää. Oli aluksi kivaa, kun hän viestitteli todella aktiivisesti, mutta sitten leikki meni liian ahdistavaksi ja minusta alkoi tuntumaan, että jokin hänessä on vialla. Epäilin hänellä olevan ADHD, minkä kiisti. Jonkinnäköinen keskittymishäiriö, lukihäiriö tai jonkin muu hänelle tuntuu olevan. En vaan jaksa kiertää kehää enää hänen kanssaan.

0e0d2e762754a2e6e2ee78d1714522511fe7fa17af44aff13c9afc6b9e984d95.jpg

dog-chasing-tail.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *