Olisiko tässä jotain enemmän

Annoin eräs päivä super liken tinderissä miehen profilitekstin perusteelle ja ei kauan, kun vaihdettiin jo numeroita sekä sovittiin treffit. Sinä päivänä olin jo sopinut illalla meneväni kavereideni kanssa katsomaan yhtä esitystä, joten oikeasti minun ja hänen tapaamiselle ei ollut hirveästi aikaa. Tultiin kuitenkin silmänräpäyksessä juttuun ja halusin viettää hänen kanssaan enemmän aikaa. Ilmoitinkin ystävilleni, etten tulisi. Meillä oli todella mukavaa. Oltiin ensin kauppakeskuksessa kahvilla, jonka jälkeen käveltiin pitkään ulkona ja viihdyttiin melkein yhteentoista iltaa asti yhdessä, kunnes piti lähteä ennen kauppakeskuksen sulkemista. Viestiteltiin illalla vielä myöhään. Sanoin hänen olevan komea ja harmittelin hänen polttavansa tupakkaa, että muuten olisin saattanut suudella häntä.

Nähtiin toisen kerran seuraavalla viikolla keskustassa. Käytiin syömässä kiinalaisessa buffetissa ja käveltiin taas paljon ympäriinsä. Suudeltiin lopuksi hyvästiksi. Hän maistui vähän tupakalle, muttei onneksi liikaa. 

Kolmas tapaaminen oli saman viikon sunnuntaina. Mentiin pyörimään lintsille kauhuviikoille. Ei siis otettu mitään lippuja vaan kuhan hengailtiin alueella ja taas meillä oli älyttömän hauskaa yhdessä. Suudeltiin toisen kerran, kun oli aika lähteä eri suuntiin. 

Neljännet treffit olivat melkein viikon päästä edellisestä. Menin hänen äitinsä talolle, koska hän oli siellä koiravahtina. Hän valmisti meille ruokaa, kävelytettiin koira ja istuttiin sohvalla juttelemassa sekä kuunnellen musiikkia. Jossain vaiheessa tuijotettiin pidempään toisiamme ja hän lähestyi suutelemaan, joka yltyi sänkyyn. Hän kehui kroppaani ja kuinka tunnun hyvältä.  

Jäätiin session jälkeen vähäksi aikaa sänkyyn ja sitten siirryttiin takaisin sohvalle vielä juttelemaan. Katsoin kelloa ja kysyin, jos hän haluaisi minun jäävän koska muuten lähtisin kotiin. Olin jo aika väsynyt. Hän olisi mielellään halunnut minun jäävän, mutta hänen siskonsa oli tulossa seuraavana aamuna talolle, joten se olisi voinut olla aika kiusallinen kohtaaminen, varsinkaan kun hän ei ole kertonut minusta vielä.  Suudeltiin hyvästiksi, mikä johtikin uudelleen lakanoiden päälle. Tämän jälkeen lähdin ja hän saattoi minut vielä autolle. Nyt pussattiin vain. 

Ollaan edelleen viestitelty ja näillä näkymin näkemässä tällä viikolla jossain vaiheessa ehkäpä ihan kyläilyn merkeissä. Ainakin olen jo muutamalle tinder matchille, jotka ovat kysyneet tapaamista sanonut haluavani katsoa mitä tästä tulee ja käyttänyt muutenkin paljon vähemmän sovellusta. Saa siis nähdä, jospa tästä tulisi vakavampaa.

050951c8d15435716021ad19486b0a40e1cfd8-wm.jpg

 

 

suhteet oma-elama rakkaus seksi
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *