Orastavaa tapailua

Noniin nyt vihdoin, kun tunnuksen toimivat täällä niin aika kertoa siitä miehestä kuka vaivautui viestimään minulle reissuni aikana.

Kävin hänen kanssaan joulukuussa yksillä treffeillä. En ollut silloin nähnyt kuin vasta kahdesti nuoremman miehen edellisestä postauksesta. Hän laittoi viestiä minulle ensin ja todettiin molemmat haluavamme nähdä, kunhan tulen takaisin Suomeen.

En enää itseasiasiassa muista oikein muutamia treffejä reissun jälkeen, mutta joulukuun ensitreffit ja uusimmat muistan kyllä. Hänen kanssaan on erittäin mukavaa, hän on super komea ja muistuttaa vähän Hugh Jackmania.  Meillä on yhdistäviä asioita, pystyn juttelemaan hänen kanssa vaikeistakin asioista, hän kiusoittelee minua välillä ja hän on kertonut minulle uusia juttuja, joita en ole tiedostanut, eli fiksukin vaikuttaa olevan. Ollaan jo harrastettu seksiäkin ja se tapahtui neljännellä näkemisellä, kun vietin kaksi yötä hänen luonaan. Ainut vika hänessä on, ettei hän tykkää aikatauluttaa mitään ja monesti näkeminen on mennyt aika myöhäiseksikin tai siirtynyt päivilläkin. Se välillä ahdistaa minua, mutta hän on hyvä viestimään ja laittaa monesti aloitteenkin.  Meillä oli pieni väärinymmärryskin tuosta asiasta, joka on jo selvitetty ja viime tapaamisesta jäi erittäin hyvä fiilis molemmille väärinkäsityksestä huolimatta. On kyllä eräs toinenkin asia, mikä vähän ahdistaa, muttei läheskään niin paljon, kun tuo kellottomuus. En kaikkea kuitenkaan halua kertoa blogissa, etten paljasta toisista ihmisistä liikaa.  Katsotaan siis pikkuhiljaa mitä tästä tulee, vai kaatuko tämäkin juttu jossain vaiheessa.

suhteet sinkkuus seksi oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *