Pari omituista ja deittimaailmasta

En tiedä muistatteko enää Esaa jonka kanssa seurustelin kolme-neljä kuukautta (ensimmäinen kuukausi tapailtiin, loput oltiin virallisesti yhdessä). No hän tuli yhtäkkiä vastaan tinderissä, eli hän on eronnut tyttöystävästään. Vähän huvittaisi tietää mikähän oli ero syy tai kumpikohan jätti. Mietin painoikohan hän minulle sydäntä kun tuli kaksi kertaa melkein peräkkäin vastaan minulle. Hänellä oli yksi kuva entisen tyttöystävänsä luota, missä oli hänen koiransa ja Esa on allerginen korille. Itse en laittaisi kuviksi mitään mikä liittyisi edelliseen suhteeseen. 

lataus.jpg

Instagramiini oli tullut viesti yksi päivä eräältä ihan kivan näköiseltä slovenialaiselta. Sovittiin piakkoin tapaaminen ja hän tuli käymään luonani. Ei ehditty kauheasti jutella mitään ehkä joku viisi-kymmenen minuuttia ja hän tuli lähelleni pussasi poskeani ja niskaa. Alkoi lääppimään minua ihan sikana ja jouduin kokoajan laittaa hänen käsiään pois. Kutusi minua jopa kullaksi englanniksi. Itse olin erittäin vaivaantunut sekä ahdistunut kokoajan ja lopulta sanoin hänelle että olisi parempi jos hän nyt lähtisi, vaikka yritti hän jäädä yöksikin. En mennyt edes halaamaan häntä lähtiessään ja taisi siitä vähän harmistua. Lopulta estin hänet whatsapissa ja instagramissa.  Näin seuraavana yönä painajastakin tästä tyypistä. Onneksi se oli vain unta. 

jerry-nelson-quote-it-was-a-nightmare-a-total-nightmare.jpg

On minulla ollut paljon myös normaaleja treffejä, mutta eipä kukaan ole halunnut nähdä uudelleen. Muutaman itse olisin voinut nähdäkin uudelleen. Itse en halua kysyä toisille treffeille, vaan sen pitäisi tulla mieheltä itseltään jos häntä kiinnostaa. Laitoin kyllä yhdelle viestejä treffien jälkeen, joihin hän vastailikin, muttei kysynyt toisille treffeille eikä ole kertakaan tehnyt itse ensimmäisen treffipyynnön jälkeen viestialoitetta. Erään toisen kanssa ehdittiin jutella ehkä maksimissaan puoli tuntia jos sitäkään, koska miestä alkoi väsyttämään. Kysyinkin pitäisikö nähdä uudelleen, niin hänen mielestään meillä ei ollut kemiaa. Siis tämä deittimaailma on mennyt niin ihmeelliseksi kun nähtävästi pitäisi tulla heti sellainen WOW-fiilisviedä jalat alta tai iskeä suoraan sydämeen kuin taifuuni Thaimaahan.  Minusta se tietty tunne ei tule välttämättä heti ja itse jos olen ihastunut johonkin saman tien niin olen viettänyt enemmän aikaa kuin puolituntia. Esan ja Tigin kanssa taas oli niin älyttömän helppo olla, heidän kanssa viihtyi, juttu luisti, enkä tuntenut itseäni kiusaantuneeksi, joten vaikkei se tunne iskenytkään heti, niin se tuli myöhemmin. Ensitreffit alttarilla eräs osallistuja sanoi hyvin, että deittailusta on tullut kertakäyttökamaa. Nykyään liian helppo etsiä uusi viehättävämpi ihminen. Ei olla valmiita tutustumaan kunnolla siihen toiseen kun vaihdetaan jo seuraavan. 

rode.jpg

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *