Vieras kotonani

Olin matchannut jo aikaisemmin yhden komean ruotsalaisen tietyn urheilulajin pelaajan kanssa. Luultavammin poistin hänet muutaman päivän kuluttua, mutta matchattiin uudelleen. Sovittiin tapaamisesta alustavasti sunnuntaille riippuen hänen peleistään. Lauantai pelin hävittyään hän ilmoitti joutuvansa lähtemään takaisin Ruotsiin, ellei saa yöpaikkaa, joten sanoin hänen voivansa tulla minun luokseni, vaikka itse olin menossa ystäväni järjestämiin juhliin.

Odottelin häntä kaverin (olin napannut hänet kyytiin samoihin juhliin) kanssa asuintielläni. Hänen saavuttua halattiin ja esittelin hänet kaverilleni. Sitten kävin päästämässä miehen kotiini ja nopeasti esittelin asuntoa ennen lähtöäni.

Olihan se hullua päästää tuntematon kotiini ja antaa hänen hengailla siellä itse ollessani juhlissa, josta vielä lähdettiin tanssimaan kavereiden kanssa.  En kuitenkaan uskonut hänen sieltä varastavan mitään, koska olihan hänellä jo laukut täynnä jo, eikä minulla oikeastaan ole mitään varastamisen arvoista. Lisäksi lauantaiksi oli luvattu myrskyä, joten tuskin hän yhtäkkiä häipyisi myrskyn silmään.

Taaskaan en oikein osannut nukkua, mutta aamulla oli ihan herätä siihen, kun hän hiveli käsivarttani. Koko ajan toivon salaa hänen tulevan lähelleni, kun itsekään en uskaltanut oikein lähestyä häntä. Viimein hän tuli vierelleni ja suuteli minua (hän oli tosi hyvä suutelemaan). Kuivapanemistakin oli, koska hän tiesi, etten halua seksiä ensimmäisillä treffeillä ja kunnioitti sitä, vaikka kyllähän hän olisi halunnut, eikä se jäänyt yhtään epäselväksi. Tosin minua jäi vähän mietityttämään, halusiko hän vain minua aamustondiksen takia vai muutenkin. Kovasti kehui ulkonäköäni ja muutenkin käyttäytyi todella ihanasti minua kohtaan. Suuteli otsaa, piti kainalossa ja hiveli sekä hieroi välillä mm. selkää. Ehdotinkin lopulta hänelle, jos tyydytetään toisemme käsillä.

Oli kyllä ihana aamu. Makoiltiin vielä sängyssä aika pitkään ennen lähtöämme kentälle, johon heitin hänet. Harmiteltiin vielä, ettei nähty aiemmin hänen vierailunsa aikana Helsingissä ja toivotin hänet tervetulleeksi minun luo ilmaiseksi asumaan, jos hän sattuu tulemaan taas Helsinkiin. Sovittiin myös olevamme välillä yhteyksissä whatsapin välityksellä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *