Voihan masennus

Minua on masentanut nyt viime aikoina paljon. En tiedä onko se lomaltapaluu masennusta vai johtuuko se synkkenevistä päivistä, työttömyydestä vai siitä että tunnen oloni todella yksinäiseksi. Voihan se olla sekoitus kaikkeakin.

En yleensä kuuntele radiota kuin ajaessani ja ajan vain viikonloppuisin. Silloin on välillä soinut rakkauslauluja ja huomaan kuinka meinaa kyynel tulla silmäkulmaan. 

Minulla on osittain ollut ikävä myös Tigiä. Hänen kanssaan vain juttu luisti, mutta ei hän ei halunnut lopulta minua.

Olen tässä jo ehtinyt käydä neljillä treffeillä ja yhden kanssa päädyin jopa pussailemaan. En vain tiedä, jotenkin hän oli vähän turhan imelä. Puhui ihania asioita ja jopa soitti minulle treffien jälkeen. Voin hänet kyllä uudelleen nähdä. 

Yksi treffikumppani tuli käymään luonani ja hyi hemmetti hänen sukkansa haisi pahalle ja lisäksi ei ollut livenä ollenkaan hyvännäköinen. Kuka oikeasti tulee haisevilla sukilla treffeille, varsinkin toisen kotiin, missä kengät riisutaan?  Onneksi hänet kutsuttiin töihin koska olen vain liian kiltti heittääkseni heti pois kodistani, kun toinen on vielä tänne asti tullut treffejä varten. 

Taas huomannut kuinka tinderissä yhtäkkii toinen ei vastaakaan ja yksi jopa poisti matchesita, vaikka meillä piti olla treffit. Kai heille tullut paremman näköistä tai kiinnostavampaa juttuseuraa tai mitä lie. En vain jaksaisi olla siellä, mutten usko löytäväni muuten ketään. 

Ehkä lähden tästä kohta johonkin lomailemaan, jos se piristäisi minua.

suhteet oma-elama rakkaus mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *