Yllättävä toinen tapaaminen

En ole aikaisemmin kirjoittanut tästä henkilöstä erikseen, koska ajattelin ettemme näkisi enää välttämättä. Tapasin hänet joskus marraskuussa laivareissun jälkeen. Hän oli eräs laivalla olleista miehistä, jonka lisäsin kaveriksi naamakirjassa.  

Hän kysyi yksityisviestillä treffeille, josta olin yllättynyt koska luulin ettei hän oli erityisemmin kiinnostunut minusta. Hän ei ollut vain viitsinyt laivalla kauheasti yrittää minua kun muutama muukin vähän yritti.  Luulin muutenkin hänen etsivän lähinnä yhden illan juttua kuin haluavansa lähteä treffeille kanssani. 

Käytiin kahvilla ja meillä oli mukavaa, ei vaan saatu koskaan sovittua uusia treffejä eikä niistä ollut puhe. Viestiteltiin jonkin aikaa muuten vai ja siihen se jäi, koska halusin että hän olisi kysynyt toisille treffeille jos hän tahtosi tavata uudelleen. 

Jouluna laitoin hänelle joulutervehdyksen ja uutenavuotena toivotin hyvää tulevaa vuotta, mutta laitoin samat kuvat samaan aikaa monelle ihmiselle. Ajatuksena vain toivottaa jouluja ja uutta vuotta whatsapp kavereille. Yllätyksekseni  hän kysyi uudenvuodenpäivänä jos voisi tulla kahville. 

Nähtiin siis uudelleen yli kuukauden jälkeen. Oli taas mukavaa ja päädyttiin pussailemaan sekä vähän hyväilemään toisia. Sen pidemmälle en suostunut, vaikka olisihan minullakin ollut vähän ”darra” (en koe kokevani darraa) panetus. Menin vähän hämilleni tästä tapaamisesta ja tällä kertaa kysyin jos hän haluaa vielä nähdä. Sanoi voivansa, mutta saa nähdä näemmekö vai emme.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *