EVERYDAY BABY RUOKAILUSETTI

Kaupallinen yhteistyö: Ipanainen

Reilu pari viikkoa sitten oli Helsingin Messukeskuksessa lapsimessut joissa tuli pyörähdettyä (mitä parhaimmassa seurassa <3). Sain ilokseni ylläri sähköpostiviestiä Ipanaiselta, että heillä olisi minulle jokin pieni ylläripaketti odottamassa heidän messupisteellään. Jännittyneenä ja hieman hämilläni marssin heidän pistelleen ja törmäsinkin ihanaan Anniin joka oli viestiä minulle laittanut. Hän ojenti minulle suuren paperikassin täynnä kaikkea ihanaa meidän pienelle E:lle, en kestä! Muutama muu tuote saa jäädä odottamaan omaa vuoroaan estradille sillä tässä postauksessa ajattelin esitellä teille hieman heidän ruokailu tuotteitaan joita kassistani löytyi. Kiitos vielä todella paljon Ipanaisen tytöille tästä ihanasta ylläristä! <3

Hieman lyhyesti siis Everyday Baby on kolmen ruotsalaisen isän (Andreaksin, Fredrikin ja Edonin) perustama yritys. Kaikki se innovaatio uusille tuotteille lähti aurinkoisesta päivästä hiekkarannalla ja yhdestä perheestä mikä sattumoisin oli rannalle eksynyt. Heidän tavoitteenaan on valmistaa kekseliäitä ja laadukkaita tuotteita jotka helpottavat lapsiperheen arkea. Heidän ideologiansa on se, että elämässä täytyy pystyä keskittymään siihen mikä tuo iloa ja rakkautta ja mahdollistaa upean ja aktiivisen elämän. Everyday Babyn tuotesarjaan kuuluvat mm. lasiset pullot, silikoniset astiat ja aterimet. Tuotteet eivät ole ratkaisu kaikkeen mutta niiden avulla perheet pääsevät hieman helpommalla ja voivat elää aktiivista perhe-elämää ja siihen Everyday Baby tähtää.

Tuotesarjasta löytyy väri vaihtoehtoina harmaa, mintunvihreä ja vaaleanpunainen. Ja yllätys yllätys meille valikoitui tämä vaaleanpunainen setti, hihi. Tämä silikoninen ruokailusetti on niin kaunis, näppärä ja ihanan erilainen että nämä on meillä aina käytössä kun vain puhtaina löytyvät astiakaapista.

Everyday Babyn silikoninen imukuppilautanen
on näppärä lautanen joka tarttuu napakasti itsestään pöydän pintaan ilman imukuppeja. Sen avulla lautanen ei liikahda joten lapsen on helppo ruokailla kun astia ei liiku edes takaisin pöydällä. Lautasesta saa myös kunnon otteen mikä helpottaa todella paljon sen käsittelyä. Sopii todella hyvin pienelle ihmiselle joka vasta lähtee tutustumaan ruokailemiseen tai sitten vähän isommalle mini tyypille. Lautasen lokerikkoihin saa kivasti annosteltua erilaisia ruokia mikä luo miellekkyyttä ruokailutilanteeseen ja samalla siinä saa hienomotoriikka harjoitusta. Lautasen pystyy säilyttämään pienessäkin tilassa mikä on meidän pienehkölle keittiölle tosi suuri plussa ja helpotus! Hoitoreppuun tämä menee myös todella kätevästi mikä helpottaa kummasti kyläily tai ravintola reissuja.

On myös todella hienoa, että lautasen pystyy puhdistamaan sekä astianpesukoneessa että käsin hanan alla. Itselleni oli yllättävää että lautasen pystyy laittamaan uuniin (jopa 220 asteeseen!) mutta totta kai myös mikroaaltouuniin. Ruoka on siis helppo lämmittää suoraan lautasella. Koska itse olin niin hölmö ja paketit ovat menneet kierrätyspisteelle aika päiviä sitten niin varmistin lämpöasteen Ipanaisen ihanilta tytöiltä <3 Heiltä saa avun kuin avun joka asiaan mikä liittyy heidän myymiinsä tuotteisiin. Älkää siis epäröikö kysyä heiltä jos kaipaatte vinkkejä joistakin tuotteista.

Lautanen on valmistettu 100% hypoallergiseenisesta silikonista eli se ei kerää bakteereja itseensä. Ei sisällä haitallisia aineita (kuten ftalaatteja, BPA:ta tai PVC:tä) eli on sen puolesta myös turvallinen. Lautanen on valmistettu Ruotsissa mutta valmistettu vastuullisesti Kiinassa.

Silikoni on kestävä materiaali jonka puolesta se ei kulu käytössä. Kierrätys lapselta lapselle onnistuu ja lautanen näyttää uudella omistajalla aina uudelta. Mikä on minun mielestä tuotteessa todella hyvä merkki jos sitä pystyy kierrättämään useammalla käyttäjällä sillä itse halua mahdollisimman paljon tukea kestävän kehityksen kulttuuria.

Everyday Baby silikoniset aterimet
aterinsetti sopii todella hyvin pienelle ihmiselle joka vasta lähtee tutustumaan ruokailemiseen tai sitten vähän isommalle mini tyypille. Silikonisella kuorrella päällystetty kädensija takaa sen, että aterimet pysyvät helposti pienen ruokailijan käsissä. Pinta on pehmeä joten siitä on mukava pitää kiinni ja samalla kädensijasta saa heti ergonomisen otteen. Varsi on puolestaan ruostumatonta terästä. Muotoilu on tarkkaan harkittua ja tyylikästä. Aivan ihana setti pienelle ruokailijalle! Loistava lahjavinkki esim. kummeille tai isovanhemmille jotka haluavat tukea ruokailun aloitusta siinä 4-6kk iässä. Tai miksei myös aivan ihana 1-vuotis lahjana!

Pienet ja näppärät jotka on helppo ottaa mukaan reissulle lähdettäessä. Aterinsettiin kuuluu sekä haarukka että lusikka. Kumpikaan ei sisällä lainkaan muovia, BPA:ta, ftalaatteja tai PVC:ta.

Aterimet pystyy pesemään sekä astianpesukoneessa että hanan alla käsin. On kuitenkin huomioitava ettei aterimia tule laittaa mikroon eikä uuniin!

Valmistusmaana on myöskin Kiina.

Everyday Baby lasinen pillipullo silikonisella pillikorkilla
lasipullo on valmistettu kevyestä ja kulutusta kestävästä borosilikaattilasista. Lapsen on helppo saada pullosta hyvä ote ja vuotamaton pillikorkki takaa sen, että juominen on helppoa. Lasi kestää siis hyvin nopeita lämpötilan vaihteluita. Shatter protection – silikonipinnoite on elintarvikelaatuinen ja samalla turvallinen. Jos pullo sattuu hajoamaan pysyvät sirpaleet pullon sisällä. Borosilikaattilasin ansiosta pullo kestää iskuja ja kolhuja tavanomaista paremmin mutta on tärkeää huomioida, että lasinen tuote voi mennä silti rikki lattialle pudotessa tai kolahtaessaan pöydän reunaan.

Pillikorkki on valmistettu lääketieteellisestä silikonista. Se on samalla joustava että mukavan pehmeä lapsen suussa. Pullossa on kaulus pilliosalle ja suojakorkki jotka ovat valmistettu PP-muovista. Pullon sisällä oleva neste ei koskaan pääse kosketuksiin muovin kanssa. On myös huippua että pillipulloon sopii myös Everyday Babyn nokkaosat ja tuttiosat joten se muuntautuu tuttipulloksi tai tarvittaessa ns. ”nokkapulloksi”. Mielestäni on myös todella ihanaa se, että jos pilliosa jostain syystä kuluu tai kärsii lapsen juomisen yhteydessä voi siihen tilata uuden pillisetin jolloin pullon käyttäminen voi taas jatkua.

Pillipullon voi pestä joko käsin hanan alla tai sitten astianpesukoneessa. On myös kätevää, että pullon pystyy sterisiloimaan kiehuvassa vedessä. Samalla pullo kestää myös mikroaaltouunissa lämmityksen, mutta on tärkeää muistaa poistaa suojakorkki, tutin kaulus ja nokkaosa ennen lämmitystä mikroaaltouunissa. Kannattaa myös kuitenkin muistaa juoman lämmityksen aikana tarkkailla lämpötilaa ennen tarjoilua.

Pullo on samalla hygieeninen koska lasin ansiosta ei kerää itseensä mitään ylimääräisiä makuja tai hajuja eikä se sisällä mitään haitallisia aineita. Se on myös samalla ekologinen vaihtoehto, mikä on aina suuri plussa. Pullon pitkään osat eivät sisällä BPA:ta.

Suunniteltu Ruotsissa ja valmistettu vastuullisesti Kiinassa.

Mielestäni on todella hienoa, että pullon toisella puolella on tilavuus mitta josta pystyy helposti tarkkailemaan paljonko lapsi on juonut nestettä aterian / päivän aikana. Etenkin lämpimillä ilmoilla tästä on helppo seurailla meidän E:n nesteen juontia. Vaikka itseä ensi alkuun pelotti antaa E:lle tämä lasinen pillipullo ihan vain sen vuoksi, että miten hienovaraisesti hän osaa tätä käsitellä vai onko tämä kenties heti ekan käyttökerran jälkeen entinen. Niin positiviisena yllärinä tämä edelleen komeilee meidän astiahyllyllä täysin ehjänä, jee! Meillä on ollut tämä pillipullo puistoreissuilla mukana ja on kyllä niin näppärä! E tykkääkin juoda juomiaan pillupulloistaan ja on hyvä että saatiin varapullo jo meidän toisen tilalle.

Tällä kertaa meillä oli ruokana niinkin yksinkertaista kuin uunimakkaraa, perunaa ja porkkanaa. Lisukkeena vielä hieman raejuustoa. Tämä on yksi meidän pikku E:n lempiruoista. Hän on suurin ja samalla pienin makkarafani minkä vain tiedän. Annoskoko näyttää varmasti todella suurelta mutta voin nyt paljastaa, että ruokailun jälkeen lautaselta ei löytynyt kuin ihan muutama hassu raejuusto, hihi! Mielestäni tarjottava ruoka näyttää lautasella todella houkuttelevalta ja on hauska aina miettiä että mihinkä lokerikkoon sitä minkäkin lisukkeen laittaisi. Meillä kun ei ennestään ollut vielä tämmöistä silikonista lautasta niin tämä on ollut kyllä hauska lisä astia kokoelmiimme. Lautanen on pysynyt hyvin kiinni tuossa silikonisessa pilvialustalla. Ja selvästi huomaa, että E:kin nauttii tästä lautaselta aterioimisesta. Puhumattakaan uusista aterimistaan tai pillipullostaan.

Haluan vielä lopuksi antaa pienen tärpin mikä sopii hyvin ruokailutilanteisiin. Se on nimittäin tämä hihallinen ruokailulappu/essu. Bongasin sen jo viime vuoden lapsimessuilta Ipanaisen pisteeltä eikä silloin messutarjouksena ruokailuessulle jäänyt suurta summaa. Se on ainakin pelastanut meidän sormiruokailun alkutaipaleet. Ei nyt aina meidän pienen suursyömärin housut/sukat ole säästyneet mutta ollaan kyllä tykätty tämän helppoudesta todella kovasti. Ruokailujen jälkeen se on ollut helppo hanan alla huuhdella ja sitten muutaman käyttökerran jälkeen pestä pesukoneessa. Hoitorepussa se on myös kulkenut meidän mukana melkeinpä aina. Iso plussa siis näille hihallisille essuille! Katselin, että Ipanaisen nettisivuilta ei tätä kuosia näyttänyt olevan mutta monen monta muuta ihanan merkin hihallista ruokalappua sieltä näytti löytyvän.

Ja nämä hihalliset ruokailulaput sopivat kyllä hyvin myös maalaus, piirtely ja askarteluhetkiin kun haluaa vaatteita suojata mahdollisilta tahroilta ja roiskeilta.

Laitan vielä tähän alle linkkejä Everyday Babyn tuotteisiin mitä tässä postauksessa esittelin, jos jotakuta kiinnostaa tutustua paremmin tuotteisiin, niiden ominaisuuksiin ja hintoihin. Voi joko klikata suoraan nimestä jolloin linkki ohjautuu sivustolle tai sitten liittää selaimeen linkin. Miten vain kukin tykkää.

Everyday Baby silikoninen imukuppilautanen
https://www.ipanainen.fi/fi/product/everyday-baby-silikoninen-imukuppilautanen/145588

Everyday Baby aterimet
https://www.ipanainen.fi/fi/product/everyday-baby-aterimet/145580

Everyday Baby lasinen pillipullo 240ml
https://www.ipanainen.fi/fi/product/everyday-baby-lasinen-pillipullo-240-ml/145572

Toivottavasti tämä postaus helpottaa jonkun pienen tai hieman isomman ruokailijan arkea. Meille nämä ovat ainakin olleet mielekkäät ja ilahduttaneet sekä silmää että ruokailuhetkiä 🙂 Kiitos vielä todella paljon Ipanaisen väelle! <3

Terkuin Matty

perhe lapset ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *