MINÄ TÄÄLLÄ HEI

Heippa,

Viime kerrasta onkin vierähtänyt jo monta monta kuukautta kun tänne ajatuksiani olen jakanut. Monet varmasti siellä ovat miettineet, että nyt tältä muidulta on ideat loppuneet kesken ja se jätti hommat kesken. Mutta ei suinkaan syy ei ole se. Aika ei vain yksinkertaisesti ole riittänyt tai sitten en yömyöhään ole jaksanut koneen äärellä istua ja tuijotella ruutua. Mutta nyt olen alkanut saamaan energiaa takaisin ja päätin avata sanaisen arkkuni jälleen. Fiilis on aika kutkuttava näin monen kuukausien jälkeen mutta halu kirjoittaa tänne ajatuksia on ollut kova!

On ollut myös ilo huomata miten olen saanut joiltakin teistä sähköpostia tai Instagramissa palautetta kirjoituksistani ja siitä miten ne ovat teihin kolahtaneet. Vertaistuki on ollut todella mykistävä mitä olen esim. saanut omaan sairauteeni liittyvään postaukseen. Iso kiitos siitä! Myös muutama teistä on kaivannut höpinöitäni mikä on myös ollut todella liikuttavaa. Enkä siis ole lopettamassa, ainakaan vielä. Tämä blogini on alusta alkaen ollut sellainen että elelee fiilis pohjalla omaa elämäänsä. Päivittyy kun on aika jatkaa uutta tarinaa.

Tosiaan tässä viiden kuukauden aikana on ehtinyt tapahtua vaikka ja mitä mutta päällimmäisenä tietysti se, että meidän perhe kasvaa toukokuussa pienellä prinsessalla. Eli meidän kodissa akkavalta säilyy, jei! Se on ollut suurin syy hiljaisuudelleni sillä syyskuun loppu puolella tein plussatestin ja ollaan kärsitty väsymyksestä ja pahoinvoinnista. Pahoinvointi on sinänsä ollut jännä tämän neidin kohdalla sillä ajoittui ekojen raskaus kuukausien aikana vain iltaan ja todella harvoin päivällä oksensin. Kun taas esikoisesta oksennus lensi sen 4-5kk ihan koko ajan. Mutta voin palailla tarkemmin raskaus päivityksiin vaikka omalla postauksella jos joku tykkää siitä aiheesta enemmän lukea?

Kuvan on ottanut: Heli Savolainen

Esikoisen 2 vuotis synttäreitä juhlittiin myös Muumi teemalla. Sankari oli onnellinen viikonlopustaan ja teemastaan minkä sai itse valita. Vaihtoehtoina oli joko Muumi tai Pipsa Possu. Luulen kyllä, että tuo jälkimmäinen teema toteutuu seuraavien juhlien teemalla koska on aika hitti tässä kodissa.

Mutta pidän tämän postauksen tämmöisenä mini tervehdyksenä että olen edelleen täällä. Seuraavia postauksia olen jo miettinyt hurjasti mutta jos tulee jotain mieleen niin saa toki ehdottaa tänne kommentti boksiin, Instagramiin tai laittaa sähköpostia. On kiva palata taas tänne turisemaan sillä onhan tätä ehtinyt olla jo ikävä <3

Terkuin Matty

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *