Netflix suosikit

nf.jpg

Hei ajattelin tehä postauksen jossa kerron mun lempi netflix sarjoja ja leffoja selitän myös miks tykkään niistä. (ei järjestyksessä eikä spoilereita)

     1.Frendit                   (sarja)

Vaikka sarja on vuodelta 1994 eikä mitenkään ajan kohtanen se on hyvää viihdettä. Suosittelen sarjaa jos oot niin ku minä eli jos saisit aika koneen menisit heti 90 luvulle. Ymmärrän että sarja on ”valmiiksi naurettu” joten se voi karsia katsojia enkä itekkää tykkää tästä ominaisuudesta mutta oon tottunu jo siihen.

    2. Sabrina pimeällä puolella         (sarja)

Tykkään koska Sabrina on tosi sympaattinen hahmo ja siihen on helppo samaistua. Jos yhtään kiinostaa wicca uskonto tai okkultismi yms. kannattaa katsoa. Kuitenki sarja on usein aika pitkäveteinen ja pitkästyttävä.

   3. American Horror Story        (sarja)

Tää sarja on kaikkee muuta kun pitkäveteinen koko ajan selviää jotain lisää. Tykkään myös siitä että jokakainen kausi kertoo sulle eri tarinan eikä  kaudet liity toisiinsa eli voit vaikka aloittaa siitä kaudesta mikä sua kiinnostaa eniten. plussaa myös on että joka kaudella on mun uusin celebity crush Evan Peters.

   4. Baywatch         (leffa)

Nyt siis puhun 2017 versiosta jossa on Zac Efron eikä David Husselhof. Leffa on hyyvä juoneltaa mutta ei mitenkään erikoinen perus teini leffalle eli valmistaudu kliseihin. Omasta mielestä on kuitenkin parempi kuin alkuperäinen.

    5. The End Of  F***ing World         (sarja)

Sarjassa sekoittuu hyvin jatkuva melankolinen tunnelma ja romantiikka. Kliseitä tässä ei juurikaan nää kaikki on tosi oma peräistä ja asiat sanotaan niinkuin ne on eikä asiota kaunistella. Kausia on tosin vain yksi toivo kovasti että sarjalle tulee jatkoa.

    6. Secret Window     (leffa)

Vähän vanhempi leffa mutta loistava juoni. Oon nähny tän leffan ihan liian monta kertaa mutta se on aina yhtä hyvä. Suosittelen jos tykkäät kauhusta tai rikos sarjoista ja leffoista vaikka et tykkäiskää kato tää silti. Pakkohan se on myöntää että kakki mitä Johnny Depp koskettaa on parasta.

Kiitos kun luit ja kommentoi jos haluaisit jastain muustakin aiheesta suosituksia

mmeekki <3

Kommentit (1)
  1. Bojack Horseman! Aivan upee sarja! Ensimmäisenä jakson aikana ei todellakaan tiedä kuinka diippi ja hieno sarjasta vielä kehittyy. Ihan paras!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *