Nähdään Bloggerissa!

Nyt on niin, että minä siirryn ajatuksineni Bloggeriin.

Jatkossa juttujani voi siis lukea täältä.

Syy siihen, miksi blogini muuttaa, on se, etten ole saanut päivitettyä blogiani täällä ihan niin usein kuin olisin halunnut. Bloggeria on nimittäin helpompi päivittää esimerkiksi puhelimella. Olen myös vihdoin löytänyt blogilleni selkeämmän linjan, joka pyörii yrittäjyyden, äitiyden ja monikulttuurisen parisuhteen ympärillä. Tässäkin blogissa olen näistä kyllä höpissyt, mutta aika varovasti 🙂

En aio missään nimessä kuitenkaan poistua Lilystä. Täällä on ihana meininki. Jatkan teidän muiden juttujen seuraamista ja kommentoimista samalla nimimerkillä.

Toivottavasti edes joku teistä löytää juttuni Bloggerin puolelta, jos ei niin kiitos siitä, että höpinäni ovat kiinnostaneet tähän saakka. Pus!

 

img_0081.jpg

Tämä kuva kertoo hyvin tuntemuksistani tällä hetkellä 😀

 

 

 

suhteet oma-elama
Kommentit (2)
  1. En ole iPadilla testannut (on enemmän tuon miehen käytössä), mutta näyttäisi olevan yhteensopiva sillekin 🙂

    Compatibility: Requires iOS 6.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5.

  2. Itselläni on vähän sama ongelma, tosin bloglovin toimii niin kätevästi kännykässä (iPhonen app ainakin) ja on ihan superluettava verrattuna Lilyn selailuun selaimella, että sillä tulee luettua myös muiden alustojen blogeja 🙂 Yritän siis pysyä mukana menossa sitä kautta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *