Kulmakarvat – ikuinen inspiraation lähde

20150709_112650.jpg

kulmia....jpg

joan-crawford-256x300[2].jpg

Kulmakarvat. Mun mielestä ne kertoo naisesta aika paljon. Niistä näkyy jos on jämähdetty jollekin vuosikymmenelle tai jos ei kiinnosta pätkääkään… Oon niin paljon nyppiny, muotoillu ja värjäillä erilaisia kulmia elämäni aikana että paljon on nähty. 

Nyt on onneksi menossa trendinä luonnollisuus, tosin moni joutuu käyttämään kulmakarvojen ”tuuhentaja-seerumeita” sun muita saavuttaakseen sen. 60-luvun ohuet kulmat saivat monet naiset nyppimään omansa lähes kokonaan pois eikä karva enää tahdo kasvaa takaisin. Karvasipulit eivät enää kasva joten karvaa ei tule.

Itsellä on ollut kulmissa montaa eri vaihetta nähtävissä…Ylioppilaskuvassa (tietenkin juuri siinä) näkyy tähänastisen kulmakarvahistoriani karmeimmat tuotokset. Ohuiksi kaariksi nypityt, kynällä piirretyt ja liian korkealla olevat, jatkuvan hämmästyneen ilmeen aiheuttavat viirut…huoh. Puhumattakaan että ovat liian kaukana toisistaan…No, onneksi en vielä ollut kosmetologi.

pahat kulmat.jpg

Sitten on näitä…”Eyebrow epic fail”-sivustoja, joissa on aina välillä hauskaa käydä viihdyttämässä itseään ja ajatella että itsellä on sittenkin vielä kaikki kotona, nykyisin. 

Kaikkein hauskinta on kyllä kuitenkin tosielämän kulmakarvakyttäys! Ruoka-ostoksillakin kerkee näkeen jos jonkinmoista viritelmää.

Itselle omat kulmat aiheuttavat päänvaivaa vaaleudellaan ja vieläpä kun taittavat punapigmenttiin, isällä ja veljillä kasvaa kaikilla punertavat partakarvat. Sitten on perinteistä valkoista haituvaa mitä kasvaa aina vaan, varsinkin kesällä näkyy selkeästi. Nytkin pitäisi jo lujaa värjätä kulmat sekä ripset.

Melkeinpä kaikki haluavat kulmistaan lähes identtiset vaikka oikeasti sellaisia ei voi olla kenelläkään. Enkä ole sellaisia vielä koskaan tavannut, siis kun puhutaan karvoituksesta, ei pigmentoinnista missä voidaan käyttää sabluunoita ja rakentaa karvarivistö täsmälleen yhtämonella vedolla. 

No pigmentointi onkin sitten jo asia erikseen ja siihenkin on onneksi tullut mahtavia edistyksiä.

No jokatapauksessa, kulmakarvat ovat tärkeät ja niiden kuosissa pito kuuluu naiseuteen, oli trendi sitten mikä hyvänsä. Ja parhaat, itselle sopivimmat kulmat ovat yleensä saatu synnyinlahjaksi, liian kauaksi ei kannata omista kulmista mennä (opittu on kantapään kautta). Onkos muilla ”epic feilejä”? 

muoti trendit meikki meikki
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *