Poreita ja pannacottaa
Kylpylälomalle Ikaalisiin startattiin pitkäperjantaina. Pakkohan se oli heti uimaan lähteä virkistymään muiden lomalaisten sekaan. Ti-ti Nallen uusi sauna täytyi testata sekä hengitellä kirpakkaa ilmaa ulko-altaassa. Oluetkin otettiin loman kunniaksi allasbaarissa lilluen, poika litki trippiään.
Lauantaina käväisin töissä hoito-osastolla jossa olen tehnyt kosmetologin hommia 2005 vuodesta lähtien välillä enemmän ja välillä vähemmän. Ihanaa oli sekin. Asiakkaat olivat taas oikein mukavia ja työ sujui mallikkaasti. Illalla sitten poika tuli hakemaan töistä ja lähdettiin huoneeseen valmistautumaan pääsiäiskokolle. Olivat kyllä komean kokon rakentaneetkin! Nauroimme että ”nyt on nenäkarvat karkoitettu ainakin seuraavaksi kesäksi”.
Seuraavana päivänä menimme pääsiäisbuffettiin jota varten olin oikein kehitellyt tyylikkään asukokonaisuudenkin. Sitruunavinegretissä hautunut siika taisi olla lempparini ja miehen tietenkin häränfilee (poika nokkasi pari lohkoperunaa). Jännää oli ”tekokaviaari” joka kuulemma oli tehty merilevästä ja värjätty mustaksi. Kerran kaviaaria maistaneena täytyy sanoa että kyllä tämä oli parempaa…makunystyräni ovat niin maatiaislaatua…Täytyi kuitenkin jättää tilaa mahtavalle kakkubuffetille ja sen pannacotta sekä raparperimarenkitorttu veivätkin kyllä kielen mennessään ja täyttivät viimeisetkin mahapoimut.
Niin oltiin tökkyrässä miehen kanssa ton satsin jälkeen. Poika livahti pelaamaan jalkapalloa pelihuoneeseen missä viettikin suurimman osan ajasta. Lapset ne osaa syödä kulutuksen mukaan…
Asukuvan laitan vielä tähän lopuksi. Terkuin Maija.
mekko / Seppälä
nahkabolero / Lindex
kaulakoru / Glitter (arvaus)
nilkkurit / Citymarket