Maailman helpoin ja herkullisin raakakakku

Tämä herkullinen raakakakku syntyy käden käänteessä. Maistuu ihanan raikkaalle ja näyttää kauniilta. Ennenkaikkea gluteeniton, maidoton, soijaton ja munaton. Ohje on Hannamari Rahkosen. Testatkaa!

 

OHJE:

Pohja

4dl gluteenittomia kaurahiutaleita (isoja)

1/2 dl neitsytkookosöljyä

1/2 dl raakakaakaojauhetta

2rkl hunajaa

 

Laita kaikki ainekset blenderiin ja ei muutakuin sekaisin. Painele irtopohjavuokaan tasaisesti, myös reunoille.

kakku1.jpeg

Täyte

2 kypsää avokadoa

1dl puristettua limen mehua (noin 2-3kpl limeä)

1dl neitsytkookosöljyä

3/4dl hunajaa

1 limen kuori raastettuna

 

Jälleen ainekset sekaisin esim. blenderissä niin kauan että massasta tulee tasaisen kuohkeaa. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä pakkasessa ainakin 1h, jonka jälkeen voi siirtää vielä jääkaappiin hyytymään. 

Koristele kakku esimerkiksi pistaasipähkinä rouheella tai muulla pähkinärouheella. 

kakku2.jpeg

 

Koti Ruoka ja juoma DIY