Maailman helpoin ja herkullisin raakakakku
Tämä herkullinen raakakakku syntyy käden käänteessä. Maistuu ihanan raikkaalle ja näyttää kauniilta. Ennenkaikkea gluteeniton, maidoton, soijaton ja munaton. Ohje on Hannamari Rahkosen. Testatkaa!
OHJE:
Pohja
4dl gluteenittomia kaurahiutaleita (isoja)
1/2 dl neitsytkookosöljyä
1/2 dl raakakaakaojauhetta
2rkl hunajaa
Laita kaikki ainekset blenderiin ja ei muutakuin sekaisin. Painele irtopohjavuokaan tasaisesti, myös reunoille.
Täyte
2 kypsää avokadoa
1dl puristettua limen mehua (noin 2-3kpl limeä)
1dl neitsytkookosöljyä
3/4dl hunajaa
1 limen kuori raastettuna
Jälleen ainekset sekaisin esim. blenderissä niin kauan että massasta tulee tasaisen kuohkeaa. Kaada täyte pohjan päälle ja anna hyytyä pakkasessa ainakin 1h, jonka jälkeen voi siirtää vielä jääkaappiin hyytymään.
Koristele kakku esimerkiksi pistaasipähkinä rouheella tai muulla pähkinärouheella.